Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

O πύργος του Βεβελσμπούργκ

Ο πύργος στη πιο πάνω απεικόνιση βρίσκεται στην Γερμανία κοντά στο Πάντερµπορν στην επαρχία της Βεστφαλίας και απετέλεσε επίκεντρο για μια εκκολαπτόμενη  θρησκεία, αυτή των μαυροντυμένων ανδρών των Ες-Ες.
Το τριγωνικό σχήμα του, (παρούσα και εδω η τριάδα) πίστευαν οτι έχει αποκρυφιστική δύναμη. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η περιοχή αποτελεί γεωμαγνητικό κόμβο, ενώ ο μαύρος πύργος  δείχνει προς την μυθική Θούλη, πατρίδα των Αρείων,και περιέχει την αναπαράσταση του μαύρου ήλιου.
Είχε κατασκευαστεί περί το 1600 μ Χ και επισκευάστηκε για να χρησιμοποιηθεί από τους ναζί με εντολές του Χίμλερ.  Για την ανακατασκευή του δημιουργήθηκε το 1939  στρατοπέδο συγκέντρωσης, λίγο πιο έξω από τους χώρους του κάστρου. Για τις ανάγκες των έργων, κατέφθαναν εκατοντάδες κρατούμενοι, διαμορφώνοντας  ένα κολαστήριο εξίσου βάναυσο με αυτό στο Άουσβιτς. Συνολικά, από τις 3900 ψυχές που μεταφέρθηκαν σαν σκάβοι, 1285 έχασαν τη ζωή τους, άλλοι από υπερβολική κόπωση κατά τις επισκευές του κάστρου, άλλοι λόγω ασιτίας και οι υπόλοιποι απλά εκτελέστηκαν..
Ο Χίμλερ μεταμόρφωσε τα SS σε μια μυστική εταιρεία μέσα στο Γερμανικό στρατό. Μία ειδική ομάδα ερευνών στελεχωμένη από υψηλόβαθμους αξιωματούχους των SS δημιουργήθηκε κάτω από την διεύθυνση του Χίμλερ. Στην ομάδα αυτή ανατέθηκε το έργο της μελέτης της ιστορίας από τη ναζιστική πλευρά με ειδική έμφαση στις μυστικές εταιρείες, στην μεσαιωνική Ευρώπη.
Στο κάστρο, το οποίο προοριζόταν να αποτελέσει το επίκεντρο  της φασιστικής αυτοκρατορίας των Ες-Ες και συνάμα το φυτώριο ενός νέου τύπου ανθρώπου, του νιτσεϊκού υπεράνθρωπου, διδάσκονταν αντικείμενα πολεμικών τεχνών, ο συμβολισμός του ρουνικού συστήματος και η ιστορία της φυλής , ενώ μυούνταν στα τυπικά της αρχαίας βόρειας θρησκείας και σε τελετουργίες για την αναγέννηση της αρειας φυλής.
Σε μία ομιλία του στο ετήσιο συνέδριο της Νυρεμβέργης, ο ίδιος ο Χίτλερ είχε με έμφαση τονίσει ότι «κάθε επτακόσια έτη συντελείται η αναγέννηση μίας αληθινής θρησκείας». Έτσι και τότε, η «αληθινή» θρησκεία του αίματος και της Γης, που πήγαζε από τα φυλετικά αρχέτυπα και τις αρχέγονες παραδόσεις της λευκής φυλής, η λατρεία του Δία, του Οντίν και του Θωρ, του Άρη και του Ηρακλή, θα αναβίωνε και πάλι.
Ακόμα στο κάστρο υπήρχε μια βιβλιοθήκη που περιείχε 12.000 τόμους με διάφορα θέματα όπως ιστορία, μαγεία, πολιτική, εσωτερισμός, θρύλοι. Στα υπόγεια βρισκόταν ο τόπος μύησης όπου εισχωρούσε η εσωτεριστική ελίτ του ναζισμού και η οποία ήταν αφιερωμένη στις έρευνες για την κατάληψη των φυσικών και υπερφυσικών δυνάμεων του κόσμου.
Το άδυτο ήταν το κέντρο πολυάριθμων μυητικών συναντήσεων. Ο Χίμλερ είχε αποφασίσει να δημιουργήσει ένα εργαστήριο απ' όπου θα αναδυόταν το λαμπρό σώμα του «Γερμανού ανθρώπου - θεού» που αντιπροσωπευόταν από την εσωτερική ελίτ του Μαύρου Τάγματος.
Ο Μαύρος Ήλιος, αποτελούμενος από δώδεκα σβάστικες «κοσμούσε» το δάπεδο της κεντρικής αίθουσας τελετών του κάστρου. Ο Μαύρος Ήλιος για τους ναζί είναι η κοσμογονική πηγή όλης της δημιουργικής ενέργειας στο σύμπαν, και παραπέμπει στην εκρηκτική ισχύ του υποτιθέμενου Big Bang, τη στιγμή της δημιουργίας του σύμπαντος. Οι  αξιωματούχοι των Ες-Ες, ακολουθούσαν  μία δική τους αρειο-θρησκευτική γραμμή (εκκλησία των αρείων), ενώ επιφανή στελέχη του καθεστώτος υιοθετούσαν εμφανώς «παγανιστικά» τυπικά, όπως για παράδειγμα στην τελετή βαπτίσεως του γιού του Ρόζενμπεργκ, μετέφεραν  ύδωρ, γη και φωτιά από τα τέσσερα σημεία της Γερμανίας.
 Για να κατανοήσουμε την αποκρυφιστική φύση των Ες – Ες και την  πολιτική της Γκεστάπο ,των ταγμάτων εφόδου και της μαύρης φρουράς πρέπει να μελετήσουμε τα Γερμανικά Freikorp's που πολεμούσαν την Δημοκρατία της Βαϊμάρης πριν ο Χίτλερ ανέλθει στην εξουσία και χρησιμοποιούσαν σαν σύμβολό τους τη νεκροκεφαλή και τα οστά. Πρέπει επίσης να θυμηθούμε πως στα Freikorp's στρατολογούντο μέλη της Εταιρείας της Θούλης.
Τα Ες – Ες που είχαν σαν έμβλημα τη νεκροκεφαλή  είχαν ένα ειδικό τμήμα που απασχολείτο με θέματα που αφορούσαν τους προγόνους. Η Deuthce Ahnenerbe Verein (Γερμανική Πατρογονική Ένωση) ιδρύθηκε από τον Χίμλερ στα 1935, αν και η πραγματική της καταγωγή φαίνεται να είναι πολύ παλαιότερη.
Τα μέλη των Ες - Ες αποθαρρύνονταν στις χριστιανικές πεποιθήσεις, δεν τους επιτρεπόταν να πηγαίνουν στις εκκλησίες και τους ενθάρρυναν επισήμως να εγκαταλείψουν τα χριστιανικά δόγματα. Ακόμα το υποτιθέμενο δισκοπότηρο που κάποιοι το θεωρούν χριστιανικό, οι Ναζί το θεωρούσαν ως ένα καθαρά αντιχριστιανικό σύμβολο.
 Κατά τη διάρκεια εθνικών λιτανειών που πραγματοποιούντο στους διαδρόμους του κάστρου, προσπαθούσαν να αναβιώσουν τον μύθο του αίματος. Ο μυημένος εισέρχονταν στην κρύπτη , ένα μικρό δωμάτιο που μοναδική του διακόσμηση ήταν η διπλή ρούνα SS, και έπρεπε να γνωρίσει τις μεγάλες θεωρίες των υπερβορείων, τον θρύλο της Αγκάρθα, όπως και τον συμβολισμό του Γκράαλ. Έπρεπε να προετοιμαστεί για πολυάριθμες μυστικές τελετές, για ασκητικές έρευνες που βρίσκονται κοντά στις ασκήσεις με γιόγκα που εφαρμόζουν κάποιες πολεμικές σχολές της Βεδδικής Ινδίας,  με αιματηρές θυσίες. Μέρος των ασκήσεων ήταν η τέχνη της μαγικής απαγγελίας και η μετάφραση κάποιων σκοτεινών σημείων μεγάλων ποιητικών εσωτερικών έργων όπως το Πάρσιφαλ και το Τιτουρέλ. Η απαγγελία έπρεπε να ακολουθεί κάποιους νόμους ώστε οι ήχοι να μπορούν να προκαλούν κάποιες μαγικές δυνάμεις.
Κάτω από αυστηρούς κανόνες συνέχιζε η ζωή στο κάστρο μέχρι την άνοιξη του 1945. Ο Χίμλερ έδωσε τη διαταγή να ανατιναχθεί ο πύργος στις 31 Μαρτίου του 1945, η άφιξη όμως των Αμερικανικών στρατευμάτων εμπόδισε την ολοκληρωτική καταστροφή, αφού μόνον ο βόρειος πύργος κατέρρευσε.

(οι πληροφορίες από τον Κυθρα Δημήτρη και Γιώργο Ιωαννίδη)