Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ο πυροσβέστης και το ντόπερμαν

Μολις την είχε σωσει από μια πυρκαγιά στο σπίτι της, την εσωσε μεταφεροντας την έξω από το σπίτι στην μπροστινη αυλή του σπιτιου, ενώ αυτος συνέχισε να δινει μαχη με τη φωτιά. Είναι έγκυος.

Ο πυροσβεστης την φοβόταν στην αρχή, γιατί δεν είχε ποτέ βρεθει κοντά σε ένα ντοπερμαν. Όταν τελικά βρηκε το θαρρος να τη πλησιασει και να την βγαλει απο τη φωτιά,μετά κάθισε να πάρει μια ανάσα και να ξεκουραστει για λιγο.

Ένας φωτογράφος εφημερίδας που βρίσκοταν εκεί παρατηρούσε αυτό το κόκκινο ντόπερμαν στο βάθος να κοιτάει τον πυροσβέστη. Σήκωσε την κάμερα του καθώς είδε να πηγαίνει κατευθείαν προς το πυροσβέστη και αναρωτήθηκε τι πήγαινε να κάνει.

Το ντόπερμαν πλησίασε τον κουρασμένο πυροσβεστη ο οποίος είχε σώσει τη ζωή της και τη ζωή των μωρών της, σε έκφραση ευγνωμοσύνης. Εκείνη την στιγμή τραβηχτηκε αυτη η φωτογραφια...