Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο ασύγκριτος Ιησούς Χριστός!



Το 2017 ο κόσμος θα βιώσει παραπλανητικές πολιτικές και θρησκείες αναμεμειγμένες με τις ιδέες της Νέας εποχής και του μυστικισμού, που έχουν  απορρίψει το λόγο του Θεού, προκειμένου να φιλοξενήσουν ανθρωπιστικές σαρκικές επιθυμίες. Αυτός ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει και να αναγνωρίσει ποιος είναι ο Ιησούς της Βίβλου!

Η ανθρωπότητα έχει ξεχάσει διά μέσου των αιώνων ποια είναι η πραγματική ζωή και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής. Τα έχει κλέψει o εχθρός που σκοπό έχει να σκοτώσει, να κλέψει και να καταστρέψει.


Αυτός ο κόσμος έχει καταργήσει τον Θεό από την καθημερινή του ζωή. Η πρόσφατη ιστορία μας προσφέρει την ψυχρότητα μιας άθεης κοινωνίας!

Στα λεωφορεία της Ουάσιγκτον, έχει εμφανιστεί μια αγγελία που διακηρύσσει, «Γιατί να πιστεύουμε στον Θεό;».



Στα λεωφορεία του Λονδίνου αλλά και στη Γερμανία, κυκλοφόρησε το μήνυμα: «Προφανώς δεν υπάρχει Θεός. Σταμάτα να ανησυχείς και απόλαυσε τη ζωή σου».





Γιγαντοαφίσα γράφει: «Εν αρχή εποίησεν ο άνθρωπος τον Θεό»!

Περίπου επτά στους δέκα (72%) λένε ότι πιστεύουν στον ουρανό – σαν  τον τόπο «όπου οι άνθρωποι που έχουν ζήσει μια καλή ζωή, ανταμείβονται αιώνια».

Τα τελευταία 20 χρόνια, ο αριθμός αυτών που πιστεύουν στην κόλαση έχει μειωθεί από 71% σε 27%.

Πολλές θρησκείες έχουν καταντήσει να μην είναι τίποτα περισσότερο από κοινωνικές οργανώσεις που προσφέρουν αγαθά στους ανθρώπους.

Μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε καθημερινές ενέργειες και προπαγανδιστικές εκστρατείες που είναι άμεσα εναντίον του Θεού!

Αυτή είναι η αρνητική πλευρά!

Η θετική; Ο Θεός θα κάνει θαυμάσια και τεράστια όσο ποτέ πριν, τις επόμενες μέρες, βδομάδες και μήνες, μέχρι την αρπαγή της εκκλησίας Του.

Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε ποιος είναι ο Ιησούς και τι μπορούμε να προσφέρουμε! Αυτό το έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι, σε έναν κόσμο που καθημερινά τρελαίνεται.

Στις αρχές του 2017, κοιτάζοντας όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο μας, αισθανόμαστε δυσφορία για την πορεία της ανθρωπότητας, αλλά αναπαυόμαστε στη γνώση ποιος είναι ο Ιησούς!

Δευτ.λγ:27 Ο Θεός ο αιώνιος είναι καταφυγή, και υποστήριγμα οι αιώνιοι βραχίονες· και θέλει εκδιώξει τον εχθρόν απ' έμπροσθέν σου, και θέλει ειπεί, Εξολόθρευσον.

Η πίστη μου και η εμπιστοσύνη μου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι σε καμία κυβέρνηση, σε άνθρωπο, σε ταλέντα, στα οικονομικά μου, ούτε τις ικανότητές μου – η εμπιστοσύνη μου είναι στον Παντοδύναμο Θεό!

Ψαλμ.κ:7 Οι μεν εις αμάξας, οι δε εις ίππους, αλλ' ημείς εις το όνομα Κυρίου του Θεού ημών θέλομεν καυχάσθαι·

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο πριν ξεκινήσει τη δημιουργία, είχε ένα σχέδιο για όσο καιρό ο άνθρωπος Ιησούς έζησε σ’ αυτή τη γη, είχε ένα σχέδιο για το ξεκίνημα της εκκλησίας της Καινής Διαθήκης και για όλη την πορεία της ανά τους αιώνες, και το σχέδιό αυτό δεν έχει ελαττωθεί για την εκκλησία των ημερών μας.

Ατενίζω το 2017 με όλα τα αναπάντητα ερωτήματά του με αισιοδοξία, γνωρίζοντας ότι ο Θεός μου είναι ήδη εκεί! Είμαι ενθουσιασμένος για όσα όμορφα και ευλογημένα πράγματα φέρει το 2017 – και η εκκλησία θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει, αλλά πάνω απ’ όλα, περιμένω την σύντομη επιστροφή του Σωτήρα μας στο μεσουράνημα!