Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Το παιδί του πνιγόταν αλλά οι λουόμενοι αδιαφορούσαν...

Μόλις 10 άτομα ήταν αυτά που βοήθησαν τον τραγικό πατέρα του 12χρονου παιδιού, που χάθηκε στην παραλία Μυρωδάτου Ξάνθης, παρά τις εκκλήσεις του από την πρώτη στιγμή...Το κύμα πήρε το 12χρονο γιό του, την ώρα που ο πατέρας και ο 14χρονος αδερφός του έπαιζαν με τη θάλασσα. Οι δύο τους δεν κινδύνεψαν τελικά, όμως ο πατέρας από την πρώτη στιγμή καλούσε σε βοήθεια για το άτυχο παιδί, λέγοντας πως χάθηκε από την επιφάνεια της θάλασσας.

Βρέθηκε μετά από 45 λεπτά σε βάθος 1,5 μέτρου...


Όπως δήλωσαν στο XanthiPress.gr αυτόπτες μάρτυρες και, κυρίως, εθελοντές που έσπευσαν να βρουν το παιδί, μόλις 10 άτομα από τα εκατοντάδες όλης της παραλίας βοήθησαν στην αναζήτηση του άτυχου παιδιού! 

Και αυτό γιατί τα μόλις 10 άτομα, δεν είχαν τη δυνατότητα να βρουν το παιδί στη θολή θάλασσα. Όπως λένε, αν ήταν έστω διπλάσιος ο κόσμος θα είχαν τη δυνατότητα πολύ γρήγορα με ενωμένα χέρια, να σαρώσουν την περιοχή που χάθηκε το παιδί και να το ανασύρουν στην επιφάνεια από τα πρώτα λεπτά.


«Όταν βρέθηκε το παιδί και το βγάλαμε έξω όλοι έλεγαν κρίμα, όμως ελάχιστοι έσπευσαν να βοηθήσουν παρότι ο πατέρας φώναζε από την πρώτη στιγμή» λένε χαρακτηριστικά..

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αυτόπτες μάρτυρες εικάζουν ότι κάποιο θαλάσσιο ρεύμα σε συνδυασμό με το κύμα που είχε η θάλασσα είχαν ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το άτυχο αγόρι, που δεν κατάφερε να βρεθεί σε χαμηλότερα βάθη, ώστε να πατήσει και να βγει στην ακτή.