Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Μπορώ να σε εμπιστευτώ;



Κανείς δεν θέλει να είναι ο μεγάλος χαμένος.


Οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Η Βίβλος λέει, «Και πολλοί εκ των κοιμωμένων εν τω χώματι της γης θέλουσιν εξεγερθή, οι μεν εις αιώνιον ζωήν, οι δε εις ονειδισμόν και εις καταισχύνην αιώνιον..» (Δαν.ιβ:2).


Ο λόγος του Θεού μας λέει ότι βαθιά μέσα στην καρδιά μας ξέρουμε ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Αντίθετα θα υπάρξει μια κρίση.



Να, πως θα γίνει: «Όστις πιστεύει εις τον Υιόν έχει ζωήν αιώνιον· όστις όμως απειθεί εις τον Υιόν δεν θέλει ιδεί ζωήν, αλλ' η οργή του Θεού μένει επάνω αυτού» (Ιωάν.γ:36).


Οι άνθρωποι ενοχλούνται όταν ακούν για κρίση, για παράδεισο και κόλαση. Αλλά αν θέλεις να εμπιστευτείς κάποιον, μίλησε στο δικαστή!


Η Αγία Γραφή λέει: «Εάν εν ταύτη τη ζωή μόνον ελπίζωμεν εις τον Χριστόν, είμεθα ελεεινότεροι πάντων των ανθρώπων...» (Α’ Κορ.ιε:19).


Αν η θρησκεία σου ασχολείται μόνο μ’ αυτή τη ζωή, είσαι σίγουρα χαμένος. Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να δώσει αιώνια ζωή σε ανάξιους αμαρτωλούς.


Σιγουρέψου ότι έχεις αιώνια ζωή εμπιστευόμενος και υπακούοντας τον Ιησού Χριστό.

Μη χαθείς αιώνια!