Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τα «Ψηλά Τακούνια» των αντρών – νέα μόδα στη Νέα Υόρκη

Ιδού η νέα μόδα των αντρών: τα ψηλοτάκουνα. Δεν θυμίζουν σε τίποτε τις πλατφόρμες των glam rock σταρς τύπου Ντέιβιντ Μπάουι, ούτε όμως και τα τακούνια των drug queens.

«Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς τα 8ιντσα τακούνια μου» δηλώνει ο Λουκ Νέρο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Mr. Black στους New York Times, «Πήγα σε ένα πάρτυ χθες και εκεί ήταν ένας άντρας ντυμένος κανονικά και φορούσε καυτά κόκκινα peep toes. Αυτό ήταν! όλοι του έλεγαν «Θεέ μου, λατρεύω τα παπούτσια σου!!» ».


Στο άρθρο των New York Times αναφέρεται πως «δυστυχώς η Αμερική δεν μπορεί να δεχθεί τους άντρες με γυναικεία τακούνια». Την άποψη της εφημερίδας επικροτεί και ο σχεδιαστής Τζεφ Πέις: «Μακάρι η κοινωνία να ήταν πιο δεκτική στους άντρες με τακούνια».

Στη φωτογραφία βλέπετε τον Μάρκ Κράμερ, 25 ετών και τον Κόι Μπάρτον, 24 ετών, να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με ένα συντηρητικό ντύσιμο. Λέει ο Μπάρτον στην εφημερίδα: «Εμένα μου αρέσουν τα τακούνια Steve Madden, o Κόι προτιμά να φορά Chinese Laundry»

Και λέει ο λόγος του Θεού: "Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις πάθη ατιμίας· διότι και αι γυναίκες αυτών μετήλλαξαν την φυσικήν χρήσιν εις την παρά φύσιν· (Λευ. 18:22-23) ομοίως δε και οι άνδρες, αφήσαντες την φυσικήν χρήσιν της γυναικός, εξεκαύθησαν εις την επιθυμίαν αυτών προς αλλήλους, πράττοντες την ασχημοσύνην άρσενες εις άρσενας και απολαμβάνοντες εις εαυτούς την πρέπουσαν αντιμισθίαν της πλάνης αυτών. Και καθώς απεδοκίμασαν το να έχωσιν επίγνωσιν του Θεού, παρέδωκεν αυτούς ο Θεός εις αδόκιμον νούν, ώστε να πράττωσι τα μη πρέποντα, πλήρεις όντες πάσης αδικίας, πορνείας,..."