Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Skull and Bones

Το κρανίο τού τελευταίου ηγέτη των Ινδιάνων έχει κλαπεί από τον τάφο του. Πρόκειται για το κρανίο του Τζερόνιμο ,ιστορικού και ανυπότακτου ηγέτη των Απάτσι! 
Ο τυμβωρύχος δεν ήταν άλλος από τον Πρέσκοτ Μπους, παππού του Τζώρτζ Μπούς ,και το κρανίο του Τζερόνιμο είναι το κεντρικό αντικείμενο σε θανατολάγνες τελετουργίες στις οποίες συμμετείχαν τέσσερις γενεές Μπους και πολλές άλλες προσωπικότητες της Αμερικής, ως μέλη της οργάνωσης Skull and Bones. Φιλώντας το ορκίζονται οι νεοφώτιστοι.
 Η οργάνωση αυτή είναι μυστική. Όχι η ύπαρξή της αλλά γιατί τα μέλη της παίρνουν όρκο σιωπής για κάθε λέξη που προφέρεται στους κόλπους της, για κάθε πράξη που τελείται στο άντρο της, ένα κτίριο που μοιάζει με μαυσωλείο, πέτρινο, βαρύ και χωρίς παράθυρα, με το χαρακτηριστικό όνομα Tomb (τάφος) στο κορυφαίο, παγκοσμίως, πανεπιστήμιο Yale.
  Ιδρύθηκε το 1832 με άγνωστο καταστατικό και σκοπούς. Ο πρωταρχικός στόχος είναι η αλληλοϋποστήριξη των μελών ώστε να αναρριχηθούν εύκολα στην κορυφή τής κοινωνικής πυραμίδας.
Λέγεται ότι η Οργάνωση αυτή ήταν η ίδια απόκρυφη οργάνωση που έλεγχε «πνευματικά» τα περιβόητα SS του Χίτλερ, με τό ίδιο ακριβώς σήμα. 
Το 2004 ο αμερικάνικος λαός καλέστηκε να "επιλλέξει" στις εκλογές ανάμεσα σε δύο μέλη της οργάνωσης , τον  Bush και τον John Kerry που πέρασε και αυτός από την ίδια Χιτλερική,  και αποκρυφιστική οργάνωση! 
Στις τελετές τους χρησιμοποιούν φέρετρα, οστά και κρανία. 
 Η μύηση γίνεται απο κάποιον ντυμένο σαν διάβολο ο οποίος ακουμπάει ένα ξίφος στο υποψήφιο γονατιστό μέλος και λέει :
 «σύμφωνα με το τυπικό της τάξης μας σου δίνω τον τίτλο του ιππότη του Ευλογά», (Euloga)-άλλη έκφραση που σημαίνει του «Σατανά», κατά απομίμηση του «Ευλογητού» που αποδίδεται στον Θεό.
Δίπλα παραστέκεται κάποιος ντυμένος Πάπας , με το ένα πόδι πάνω σε ένα άσπρο μονόγραμμα στο μαύρο σήμα του τάγματος (νεκροκεφαλή και κόκαλα).
 Η συμπαρουσία πάντως «Διαβόλου» - «Πάπα» συμβολίζει αναλογικά την μελλοντική συμπαρουσία Αντιχρίστου - Ψευδοπροφήτη.
  Kάθε μέλος είναι υποχρεωμένο να περιγράψει ενώπιον των υπολοίπων κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής του ζωής. Εκθέτοντας τον εαυτό του μπροστά στους άλλους και αποδεχόμενος έπειτα τις αντίστοιχες βαθύτερες εκμυστηρεύσεις τους, δένεται μαζί τους περισσότερο από ό,τι με την οικογένειά του. Μετά η διαπλοκή είναι ισόβια. 
 Η ιστορία προβλήθηκε ελάχιστα στα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 Oι σκελετάνθρωποι στρατολογούνται από προγενέστερους και πρέπει να είναι τελειόφοιτοι, φιλόδοξοι και βλαστοί της μιας χούφτας οικογενειών που, έτσι κι αλλιώς, κάνει κουμάντο στην Αμερική.
 Στούς  μυημένους ανήκουν πολλοί γερουσιαστές, τραπεζίτες, εκδότες, διευθυντές της CIA, πρέσβεις και μεγαλοβιομήχανοι. Υπολογίζεται ότι σήμερα είναι περίπου 800 οι εν ζωή. Πολλοί είναι διορισμένοι σε νευραλγικές θέσεις της διοίκησης.
Το 1986 ο αρχηγός της φυλής των Απάτσι, Νεντ 'Αντερσον, απόγονος του Τζερόνιμο, ζήτησε(χωρίς φυσικά να υπάρξει έκβαση) να γίνει έρευνα και να επιστραφούν τα οστά του παππού του από τους τυμβωρύχους σατανολάτρες.