Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

μπουρδολογίας το ανάγνωσμα

Η "γεροντο"λαγνεία και οι παρεκκλησιαστικοί διακινητές της σταδιακά μετατρέπουν τους ανύποπτους που ψάχνουν απεγνωσμένα για πνευματικότητα στον σύγχρονο υλικό κόσμο σε πνευματικά υποχείρια των σκοταδιστών ησυχαστών.

Πνευματικότητα χωρίς Χριστό.
  
Τελευταίο κρούσμα η απαίτησή τους για αγιοποίηση του Παίσιου , διάσημου γιά εξωβιβλικές διδασκαλίες και ψευδο"προφητείες" όπως:
    
".. Όταν ακούσετε , ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα , να ξέρετε ότι ήδη μπήκαμε στην προετοιμασία του Αρμαγεδώνα ,και ότι διακόσια εκατομμύρια στρατός θα διαβή τον Ευφράτη για την Μέση Ανατολή .."
"Προβλέψεις" που φυσικά ποτέ δεν επαληθεύθηκαν..


 Παρακάτω αντιγράφουμε σχόλιο απο ορθόδοξο φόρουμ για το ίδιο θέμα : 
 
 "....ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:
«Θα έρθει η ώρα που και οι άπιστοι άρχοντες, όχι μόνον οι πιστοί, θα καταλάβουν ότι αν δεν υπάρχει πίστη δεν μπορεί να σταθεί ο κόσμος και θα επιβάλουν κάπου να πιστεύουν, για να κρατούν τον κόσμο. Μετά από χρόνια, μια μέρα αν δεν κάνεις προσευχή, θα σε κλείνουν φυλακή! Θα δίνης λογαριασμό στον άρχοντα αν προσευχήθηκες ή όχι! ..Θα έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.»
(Από το βιβλίο του Παΐσιου «Με πόνο και αγάπη για τον σύγχρονο άνθρωπο»)
  
...Φυσικά αυτό που πραγματοποιείται είναι το εντελώς αντίθετο...