Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ρεσιτάλ σκοταδισμού

H "ιερά" σύνοδος της ρωσικής καθεστωτικής εκκλησίας ανακήρυξε άγιο τον Νικόλαο , την οικογένειά του και 853 ακόμη στελέχη του τυρανικού τσαρικού καθεστώτος !
 
Η ορθόδοξη εκκλησία μάλιστα κρίνει σύμφωνα με το εκκλησιαστικό της δίκαιο, τα υπολείμματά του ως «άγια λείψανα»!

Οι ιερείς της εκκλησίας της ανάληψης στη Μόσχα, υποστηρίζουν ότι η εικόνα του τσάρου Νικόλαου Β' εκκρίνει μύρο, ένα πολύ σοβαρό κριτήριο για να χαρακτηριστεί άγιος, σύμφωνα με την Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία !
      
Ο "πατέρας" Βασίλι Γκολοβάνωφ λέει ότι η εικόνα άρχισε να βγάζει μύρο από τις 23 Οκτωβρίου του 1997, την επέτειο της επανάστασης του 1917 (..η εικόνα έχει και πολιτικές προτιμήσεις !)
Ακόμη λέει ότι η ευωδιά του μύρου ήταν πιο έντονη τις ημέρες που ο κόσμος θυμόταν περισσότερο τον τσάρο.(Πως ήξερε άραγε ποιές ήταν αυτές οι μέρες ; )

...και ακόμη...
       ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΙΟΣ Θ΄!

Oι καθολικοί του Βατικανού και ανακήρυξαν "άγιο" τον Πάπα Πίο Θ΄ (του 19ου αιώνα), αμείλικτο διώκτη των Εβραίων, ρατσιστή και απύθμενα σκοταδιστή . 
Τι έχει σειρά στο άμεσο μέλλον; Μήπως η αγιοποίηση των ιεροεξεταστών;