Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κινητά τηλέφωνα..εκρήγνυνται κατά την διάρκεια πτήσεων !


Οι επιβάτες αεροπορικών εταιρειών δεν πρέπει να ενεργοποιούν ή να φορτίζουν τα smartphones, Samsung Galaxy Note 7, κατά τη διάρκεια πτήσεων ή ακόμη να τα τοποθετούν στις αποσκευές τους, λόγω ανησυχιών για τις επιρρεπείς σε εκρήξεις μπαταρίες της συσκευής, σύμφωνα με δηλώσεις της FAA (Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας των ΗΠΑ) πριν ένα μήνα, και σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία-κολοσσός, είχε ήδη ανακοινώσει την ανάκληση 2,5 εκατομμυρίων συσκευών σε δέκα χώρες στις οποίες είχαν βρεθεί ελαττωματικές μπαταρίες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας και των ΗΠΑ.



Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στις ΗΠΑ, Delta Air Lines, δήλωσε ότι εξακολουθεί να μελετά το θέμα.

Οι αυστραλιανές αεροπορικές εταιρείες, Quantas, Jetstar και Virgin Australia έχουν απαγορεύσει σε επιβάτες τη χρήση ή τη φόρτιση του Galaxy Note 7 κατά τη διάρκεια πτήσεων. Παρόλο που οι πελάτες θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να φέρουν τα τηλέφωνα τους σε πτήσεις που πραγματοποιούνται μέσω αυστραλιανών αεροπορικών εταιρειών, η απαγόρευση επεκτείνεται στις συσκευές που συνδέονται σε συστήματα ψυχαγωγίας της πτήσης όπου είναι διαθέσιμες θύρες USB.