Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Χάραγμα

Ανάλογα με το πότε πιστεύει κάποιος ότι θα γίνει η αρπαγή της εκκλησίας -  σε σχέση με την Μ. Θλίψη - επηρεάζεται και φοβάται ότι μπορεί να πάρει κατά λάθος ή αναγκαστικά το χάραγμα.

Πάρτε για παράδειγμα έναν νεαρό σε με μια βιβλική μελέτη. Ο δάσκαλος, μόλις δίδαξε ότι η εκκλησία πρέπει να βιώσει έστω για λίγο την Μ. Θλίψη. Ο νεαρός σηκώνεται εκρηκτικά γεμάτος ενθουσιασμό, προτρέποντας τους υπόλοιπους ότι όταν έρθει η ώρα να μας σκοτώσει ο Αντίχριστος, πρέπει να βάλουμε από μόνοι μας τα κεφάλια μας στην γκιλοτίνα και περήφανα να πεθάνουμε, για τον Χριστό.


Ή, κατά τη διάρκεια ενός άλλου μαθήματος, με την ίδια θέρμη, κάποιος κύριος συμφωνεί ότι πρέπει να περάσουμε στην Θλίψη για να φτιαχτούμε από τα δεινά που θα υποφέρουμε.

Ή, σε μια άλλη μάζωξη, κάποιος σηκώνεται αρνούμενος φανατικά να πάρει την καινούρια ταυτότητα ή το καινούριο δίπλωμα οδήγησης, ομολογεί ότι ποτέ δεν αγοράζει πράγματα που έχουν πάνω τους τον γραμμικό κώδικα, γιατί αυτό είναι το χάραγμα του θηρίου.

Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται ότι η Εκκλησία θα είναι εδώ κατά τη διάρκεια της προφητευμένης 7χρονης Θλίψης. Και έτσι, χτενίζουν τις ειδήσεις καθημερινά και αναρωτιούνται ποιος χαρισματικός ηγέτης θα είναι ο Αντίχριστος. Ή, αποθηκεύουν τρόφιμα, νερό, πολύτιμα μέταλλα και εργαλεία επιβίωσης σε κάποιο καταφύγιο. Και, χάνουν τον ύπνο τους, φοβούμενοι ότι μπορεί να έχουν ήδη πάρει κατά λάθος το χάραγμα του θηρίου.

Να θυμάστε, η αποδοχή του χαράγματος δεν είναι κάτι απλό. Μπορεί να μην είναι θανάσιμη αμαρτία, που σημαίνει ότι κάποιος που θα το πάρει μπορεί να μετανοήσει, αλλά η Γραφή λέει για όσους το πάρουν ότι «θέλουσι πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου».

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αιώνιος αποχωρισμός από τον Θεό και ρίψη στην Λίμνη του πυρός (Αποκ.ιδ:9-10).

Αλλά, η Αποκ.ιγ μας δίνει αρκετές πληροφορίες για να ξέρει κανείς αν έχει πάρει το χάραγμα:

   1. Ο Αντίχριστος θα πρέπει να κυβερνά τον κόσμο. Αφού δεν συμβαίνει ακόμα, είσαι εντάξει.

   2. Δεδομένου ότι το χάραγμα είναι το κλειδί του Αντίχριστου για τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, και οι Χριστιανοί μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν σήμερα, άρα είσαι εντάξει.

   3. Το χάραγμα θα είναι πολύ ορατό, είτε στο δεξί χέρι είτε στο μέτωπο και θα αναγνωρίζεται εύκολα είτε σαν το όνομα είτε σαν ο αριθμός του θηρίου. Αφού ο απόστολος Ιωάννης δεν μπορούσε να διαβάσει γραμμωτούς κώδικες, και ποιος μπορεί, μην φοβάσαι.

   4. Δεδομένου ότι οι σεισμοί και οι μετεωρίτες δεν ισοπεδώνουν τον πλανήτη και τα ποτάμια και οι ωκεανοί δεν γίνονται κόκκινα, τότε δεν είναι ο καιρός του χαράγματος, οπότε είσαι εντάξει.

Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσεις αν θα  δεχτείς το χάραγμα, θα ξέρεις πολύ καλά ποια πλευρά επιλέγεις να ακολουθήσεις - τον Θεό ή τον Σατανά. Το χάραγμα, ξεκάθαρα, είναι υποταγή στον Σατανά. Κανείς δεν θα ξεγελαστεί για να το πάρει. Θα ξέρεις.

Τώρα, αν τυχαίνει να διαβάζεις αυτή την ανάρτηση μετά την μαζική εξαφάνιση των Χριστιανών από αυτή τη γη – αυτό το γεγονός που ονομάζεται Αρπαγή - τότε ναι, πρόσεξε την περιγραφή της Αποκ.ιγ και μην πάρεις το χάραγμα, γιατί θα σημαίνει μεγάλη σωματική ταλαιπωρία εδώ στην γη και αιώνια καταδίκη στην λίμνη του πυρός.

Αλλά, αν είσαι χριστιανός και περιμένεις την Αρπαγή, τότε σε παρακαλώ να σταματήσεις να φοβάται ότι το ID2020 ή το μικροτσίπ ή ο γραμμωτός κώδικας ή ο εμβολιασμός ότι είναι το χάραγμα του θηρίου. Χαλάρωσε και εμπιστεύσου τον Θεό. Ο Θεός μας παρηγορεί στο Δευτ.λα:6, «Ανδρίζεσθε και θαρρείτε, μη φοβείσθε μηδέ δειλιάτε από προσώπου αυτών· διότι Κύριος ο Θεός σου, αυτός είναι ο πορευόμενος μετά σού· δεν θέλει σε αφήσει ουδέ θέλει σε εγκαταλείψει».

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι η Αρπαγή θα γίνει πριν από την Μ. Θλίψη, μην φοβάσαι τίποτα για το χάραγμα, θα γίνει μετά!

Αν πιστεύεις ότι η Αρπαγή θα γίνει στα μέσα της Θλίψης, τότε να ξέρεις ότι ο Αντίχριστος θα σε πιέσει μέχρι θανάτου να το πάρεις. Μην το πάρεις. Αυτός θα σε σκοτώσει και ο Θεός θα σε αναστήσει και θα σε πάρει κοντά Του.

Αν πιστεύεις ότι η Αρπαγή θα γίνει στο τέλος της Θλίψης, εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα, κι εγώ δεν ξέρω τι να πω. Σου προτείνω να διαβάσεις ξανά την Αποκάλυψη, Δανιήλ……, προλαβαίνεις!!