Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ψαράδες



Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α Τ Α

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΕΒΡΑΙΟΙ
ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΙ
ΜΑΘΗΤΕΣ
Πραξ.α:13-15, β:5-41
Πραξ.η:5-17
Πραξ.ι:44-48  ια:13-18
Πραξ.ιθ:1-7
33 μ.Χ. 120 άτομα συμπεριλαμβανομένης της Μαρίας και των αποστόλων - 3000!
Ένα χρόνο αργότερα πιστεύουν και βαπτίζονται περισσότεροι.
8 χρόνια αργότερα, ο Κορνήλιος, ένας θεοσεβής άνθρωπος!
22 χρόνια αργότερα, οι μαθητές του Ιωάννη του Βαπτιστή!


ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.....

ΣΥΝΕΒΗ Σ’ ΕΜΕΝΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ Σ’ ΕΣΕΝΑ!

Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης, κάποιος μπορεί να πειστεί απ` την αλήθεια και να είναι έτοιμος ν` ανταποκριθεί. Ρώτησέ τους αν θα ήθελαν να βαπτιστούν στο νερό και/ή να λάβουν το Άγιο Πνεύμα!
   
Ε Π Ε Ξ Η Γ Η Σ Ε Ι Σ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ
ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!
                         

 










Ρωμ.ς:11 Ούτω και σεις φρονείτε εαυτούς ότι είσθε νεκροί μεν κατά την αμαρτίαν, ζώντες δε εις τον Θεόν διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών.


Ρωμ.ς:4 Συνετάφημεν λοιπόν μετ' αυτού διά του βαπτίσματος εις τον θάνατον, ίνα καθώς ο Χριστός ανέστη εκ νεκρών διά της δόξης του Πατρός, ούτω και ημείς περιπατήσωμεν εις νέαν ζωήν.
 
Πράξ.β:38 Και ο Πέτρος είπε προς αυτούς· Μετανοήσατε, και ας βαπτισθή έκαστος υμών εις το όνομα του Ιησού Χριστού εις άφεσιν αμαρτιών, και θέλετε λάβει την δωρεάν του Αγίου Πνεύματος.