Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Μια γιορτή που χλευάζει τον Κύριό μας.



Θα σας πάρει τέσσερα έως πέντε λεπτά για να διαβάσετε αυτή την ανάρτηση και προσεύχομαι να σας παρακινήσει να προσευχηθείτε.

Είναι ένα από τα πολλά θέματα που ο Θεός έχει βάλει στην καρδιά μου, και νιώθω όπως ένιωσε ο Ιερεμίας:

Ιερ.κ:8,9 Διότι αφού ήνοιξα στόμα, βοώ, φωνάζω βίαν και αρπαγήν· όθεν ο λόγος του Κυρίου έγεινεν εις εμέ προς ονειδισμόν και προς χλευασμόν όλην την ημέραν. Και είπα, Δεν θέλω αναφέρει περί αυτού ουδέ θέλω λαλήσει πλέον εν τω ονόματι αυτού· όμως ο λόγος αυτού ήτο εν τη καρδία μου ως καιόμενον πυρ περικεκλεισμένον εν τοις οστέοις μου, και απέκαμον χαλινόνων εμαυτόν και δεν ηδυνάμην πλέον.

Αποφεύγω να ασχολούμαι στην «Επιστολή» με ζητήματα που είναι αυστηρά πολιτικά. Αλλά είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω για τις βιβλικές αξίες όταν έχουν να κάνουν με την πολιτική. Είναι ένα ηθικό ζήτημα, και η Γραφή μας προειδοποιεί έντονα να μιλήσουμε ανοιχτά για τέτοια πράγματα:

Παρ.κδ:11,12 Ελευθέρονε τους συρομένους εις θάνατον, και μη αποσύρου από των όντων εις ακμήν σφαγής. Εάν είπης, Ιδού, ημείς δεν εξεύρομεν τούτο· δεν γνωρίζει ο σταθμίζων τας καρδίας; και ο φυλάττων την ψυχήν σου και αποδίδων εις έκαστον κατά τα έργα αυτού, δεν εξεύρει;

Παρ.λα:8,9 Άνοιγε το στόμα σου υπέρ του αφώνου, υπέρ της κρίσεως πάντων των εγκαταλελειμμένων. Άνοιγε το στόμα σου, κρίνε δικαίως, και υπερασπίζου τον πτωχόν και τον ενδεή.

 

Μια γιορτή που χλευάζει το σχέδιο της δημιουργίας του Θεού.

 

Σήμερα αισθάνομαι την ανάγκη να ασχοληθώ άμεσα με ένα ζήτημα που είναι τόσο πολιτικό όσο και βιβλικό: την Ημέρα των Τρανσέξουαλ της 31ης Μαρτίου.

Παρόλο που γιορτάζεται από το 2009, ο Μπάιντεν είναι ο μόνος πρόεδρος που έχει εκδώσει διακήρυξη γι’ αυτό.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον Μπάιντεν θέλει επίσημα να γιορτάσει και να τιμήσει τα τρανς άτομα και επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που αποκαλούν κακομεταχείρισή τους.

Ωστόσο, αυτό που εννοούν με τον όρο κακομεταχείριση είναι η αποτυχία έγκρισης και προώθησης κάθε πτυχής του τρόπου ζωής των τρανσέξουαλ.

Και ισχυρίζονται αβάσιμα ότι η αποδοκιμασία του τρόπου ζωής των τρανσέξουαλ προκαλεί αυτοκτονίες και κατάθλιψη.

 

Προστασία όσων δεν έχουν ικανότητα συλλογισμού ενηλίκων

 

Νομικά, οι ενήλικες έχουν πλήρη ελευθερία να επιλέξουν χειρουργικές επεμβάσεις και φάρμακα που αλλάζουν το φύλο τους.

Βιβλικά, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι επιβλαβές για την καρδιά και την ψυχή τους, και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να μοιραζόμαστε τις στοργικές εντολές του Θεού.

Αλλά το ενημερωτικό δελτίο του Λευκού Οίκου για την Ημέρα των Τρανσέξουαλ πέρυσι (2023) δεν αφορούσε ενήλικες.

Επικεντρώθηκε στα παιδιά. Δεν έχει σημασία για την κυβέρνηση ότι αυτά τα παιδιά στερούνται ικανότητας συλλογισμού ενηλίκων.

Απαιτούν να εμπιστευόμαστε την ικανότητα ενός παιδιού να αποφασίζει το φύλο του, ακόμα κι αν είναι πολύ μικρό για να αποφασίσει την ώρα του ύπνου του.

Αντί να επαινεί τους ανθρώπους που προτείνουν και θεσπίζουν νόμους που προστατεύουν τα ανήλικα παιδιά από φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις που αλλάζουν τη ζωή τους, ο Λευκός Οίκος αποκαλεί κάθε περιορισμό σε αυτά τα πράγματα «ανάλγητη κυβερνητική υπέρβαση που απειλεί οικογένειες».

Αυτό που προωθεί η κυβέρνηση είναι η παιδική κακοποίηση.

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν υποστηρίζουν κυβερνητικούς ισχυρισμούς

 

Προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα τους, η κυβέρνηση αγνοεί τις αυξανόμενες ενδείξεις ότι πολλά παιδιά θα αλλάξουν γνώμη σχετικά με τις επιλογές των τρανσέξουαλ καθώς ωριμάζουν (πηγή).

Επιπλέον, τα φάρμακα που χορηγούνται σε αυτά τα παιδιά έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν απώλεια οστικής μάζας, αφήνοντας μερικά από αυτά με δια βίου σκελετικά προβλήματα εκτός από τη μόνιμη πρόληψη της φυσιολογικής σεξουαλικής λειτουργίας (πηγή).

Και οι χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε αυτά τα παιδιά αφαιρούν μόνιμα υγιή μέρη του σώματος.

Άλλες χώρες έχουν προωθήσει αυτές τις ιατρικές θεραπείες πολύ πριν από τις ΗΠΑ, και εδώ είναι μερικά από τα ευρήματά τους:

«Η Φινλανδία, επικαλούμενη ανησυχίες για παρενέργειες, το 2020 μείωσε τους αναστολείς της εφηβείας και τις διασταυρούμενες ορμόνες σε ανηλίκους.

Η Σουηδία ακολούθησε το παράδειγμά της το 2022 και η Νορβηγία φέτος [2023].

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας έκλεισε τη μεγαλύτερη κλινική φύλου νέων της χώρας μετά την παραίτηση 35 κλινικών γιατρών σε διάστημα τριών ετών, διαμαρτυρόμενοι ότι πιέστηκαν να υπερδιαγνώσουν ομοφυλόφιλους, ψυχικά ασθενείς και αυτιστικούς εφήβους και να συνταγογραφήσουν φάρμακα που επιδείνωσαν την κατάστασή τους (πηγή).

«Τα συμπεράσματα των συστηματικών ανασκοπήσεων των αποδεικτικών στοιχείων για τους εφήβους είναι συνεπή με μακροχρόνιες μελέτες ενηλίκων, οι οποίες απέτυχαν να δείξουν αξιόπιστες βελτιώσεις στην ψυχική υγεία και πρότειναν ένα μοτίβο βλαβών που σχετίζονται με τη θεραπεία» (πηγή).

Είναι χρήσιμο να έχουμε αυτά τα στοιχεία από εντελώς κοσμικές μελέτες, επειδή αποκαλύπτουν ότι η ατζέντα του Λευκού Οίκου αγνοεί σκόπιμα τα σχετικά γεγονότα στα «Ενημερωτικά Δελτία» τους.

Αλλά, σαν Χριστιανοί, δεν χρειάζεται να εξαρτόμαστε από μελέτες. Βασίζουμε τις πεποιθήσεις μας στο λόγο του Θεού και έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι ο Δημιουργός μας γνωρίζει περισσότερα από όσα γνωρίζουμε εμείς για το φύλο.

Το 2024 ανέδειξε την κοροϊδία αυτής της γιορτής

 

Η Ημέρα των Τρανσέξουαλ δεν προστατεύει τα παιδιά. Προωθεί και γιορτάζει την παιδική κακοποίηση και χλευάζει το στοργικό σχέδιο του Θεού.

Ο Πρόεδρος εξέδωσε ένα πασχαλινό μήνυμα 94 λέξεων και μια διακήρυξη 639 λέξεων για την Ημέρα των Τρανσέξουαλ.

Η διακήρυξη για τους τρανσέξουαλ περιλάμβανε παρατηρήσεις όπως:

«Οι εξτρεμιστές προτείνουν εκατοντάδες νόμους μίσους που στοχεύουν και τρομοκρατούν τα τρανς παιδιά και τις οικογένειές τους – φιμώνοντας τους δασκάλους, απαγορεύοντας βιβλία και ακόμη απειλώντας γονείς, γιατρούς και νοσοκόμες με φυλάκιση επειδή βοήθησαν τους γονείς να φροντίσουν τα παιδιά τους».

Παρακαλώ παρατηρήστε ότι η προπαγάνδα δημιουργεί φόβο και διαστρεβλώνει τις αντίθετες απόψεις με λέξεις όπως «εξτρεμιστές», «μισητοί», «τρομοκρατημένοι», «φιμώνοντας και απειλώντας».

Αν θέλετε να το μεταφράσετε αυτό από τη γλώσσα της προπαγάνδας στη γλώσσα της αλήθειας, είναι έτσι: Η σημερινή κυβέρνηση αντιτίθεται στους νόμους που προστατεύουν τα ανώριμα παιδιά και τους εφήβους από τη λήψη αποφάσεων που αλλάζουν τη ζωή τους πριν αποκτήσουν ικανότητα συλλογισμού ενηλίκων.

Αυτή η κοροϊδία ραγίζει την καρδιά, και αν είσαι χριστιανός, θα πρέπει να ραγίσει και τη δική σου.

Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να προσευχηθείτε γι’ αυτή την κοροϊδία που καταστρέφει τα έθνη μας.

Γαλ.ς:7 Μη πλανάσθε, ο Θεός δεν εμπαίζεται· επειδή ό,τι αν σπείρη ο άνθρωπος, τούτο και θέλει θερίσει·

Και σκεφτείτε αυτή την προσευχή των πρώτων μαθητών όταν ο Χριστιανισμός χλευάστηκε στην εποχή τους:

Πράξ.δ:25,26,29 όστις είπας διά στόματος Δαβίδ του δούλου σου· Διά τι εφρύαξαν τα έθνη και οι λαοί εμελέτησαν μάταια; παρεστάθησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν ομού κατά του Κυρίου και κατά του Χριστού αυτού….. και τώρα, Κύριε, βλέψον εις τας απειλάς αυτών και δος εις τους δούλους σου να λαλώσι τον λόγον σου μετά πάσης παρρησίας,