Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

⚠️ Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ⚠️

 


Naela Rose & Angelamarie Scafidi.

 

Σαν πρώην δασκάλα γιόγκα, αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση να προειδοποιήσω τους ανθρώπους για τις πνευματικές επιπτώσεις αυτής της αποκρυφιστικής πρακτικής. Η γιόγκα ΔΕΝ είναι «απλά τέντωμα».

Η γιόγκα πρώτα απ’ όλα είναι μια σπειροειδής πρακτική. Γιόγκα κυριολεκτικά σημαίνει «πρόσδεση» πνευμάτων πίσω από αυτή την πρακτική.

Η γιόγκα σχεδιάστηκε από αρχαίους ειδωλολάτρες για να χρησιμοποιηθεί σαν ενσωματωμένη μορφή πνευματικής λατρείας σε 33 εκατομμύρια μικρούς ινδουιστικούς θεούς (γνωστούς και ως «δαίμονες»). Η γιόγκα είναι μία πόρτα για τη σκληρή μαγεία!

Η γιόγκα ήταν ολόκληρος ο κόσμος μου, το απόλυτο πάθος μου, πριν ο Ιησούς με σώσει ριζικά τον Φεβρουάριο του 2021 και με κάνει νέο κτίσμα!

Πριν από αυτό, για σχεδόν μια δεκαετία, είχα εμμονή με την καθημερινή μου πρακτική γιόγκα και διαλογισμού.

Πέρασα 4 χρόνια ζώντας σε ένα μοναστήρι γιόγκα στη Γαλλία, πιστοποιήθηκα σαν δασκάλα γιόγκα στο Μπαλί, δίδαξα μαθήματα και ησυχασμό σε όλο τον κόσμο.

Μου άρεσε η γιόγκα! Περνούσα 5 με 7 ώρες την ημέρα στο χαλάκι. Έφτασα στο σημείο όπου μπορούσα να μπω σε τόσο βαθιές καταστάσεις διαλογισμού που μπορούσα να αφήσω το σώμα μου κατά βούληση σε αστρο-προβολή σε όλο το σύμπαν, ανοίγοντας πύλες και επικοινωνώντας με ακάθαρτα πνεύματα.

Κάποτε, σηκώθηκε το ένα πόδι μου από το πάτωμα (αιώρηση από δαίμονες). Νόμιζα ότι η γιόγκα ήταν η υπερδύναμή μου και η σωτηρία μου! Με έκανε να νιώθω δυνατή και μου έδωσε μια προσωρινή ευδαιμονία στην οποία εθίστηκα υπερβολικά.

Αλλά ανεξάρτητα από το πόση γιόγκα και διαλογισμό έκανα, πάντα χρειαζόμουν περισσότερα για να αισθάνομαι ισορροπημένη και να κρατήσω το άγχος και την κατάθλιψη μακριά. Τα περισσότερα δεν ήταν ποτέ αρκετά. Γρήγορα ανοίχτηκα σε βαθύτερα, πιο σκοτεινά πνευματικά ναρκωτικά.

Σαν άμεσο αποτέλεσμα της γιόγκα, άρχισα να διοχετεύω πνεύματα και να κάνω ενεργειακή εργασία και θεραπεία τσάκρα, που οδηγούν σε μαντεία, φανερώσεις πνευμάτων και άλλες μορφές μαγείας.

Τσάκρα (cakra στα σανσκριτικά) σημαίνει «τροχός» και αναφέρεται σε ενεργειακά σημεία στο σώμα. Πιστεύεται ότι είναι περιστρεφόμενοι δίσκοι ενέργειας που θα πρέπει να παραμένουν «ανοιχτοί» και ευθυγραμμισμένοι, καθώς αντιστοιχούν σε δέσμες νεύρων, κύριων οργάνων και περιοχών του ενεργητικού μας σώματος που επηρεάζουν τη συναισθηματική και σωματική μας ευεξία.

Πριν περάσει πολύς καιρός, είχα μια αφύπνιση της Κουνταλίνι (πλήρης δαιμονική κατοχή) και άρχισα να λειτουργώ στο πνεύμα του φιδιού.

Μπήκα στη σοφία της μήτρας, την υγιή θεραπεία και τη σπειροειδή δυναμική, που οδηγούν σε σατανικές τελετές και λατρεία θεών.

Μέσα σε ένα χρόνο έγινα μια πλήρως ελεγχόμενη από δαίμονες μάγισσα αίματος. Έκανα προσφορές αίματος και βασική μαγεία για να κάνω ξόρκια και να φανερώνω οτιδήποτε ήθελα.

Ενεργοποιήθηκα από τους πνευματικούς οδηγούς μου (γαλαξιακή ομοσπονδία φωτός) σαν μέντιουμ «Starseed» και άρχισα να μιλάω σε δαιμονικές γλώσσες (γλώσσες φωτός) ανοίγοντας πύλες (εργασία πλέγματος).

Starseed: Αστρικοί άνθρωποι, άτομα που δηλώνουν ότι προέρχονται από άλλο πλανήτη ή Γαλαξία.

Όταν ο Θεός με έβγαλε από την απάτη της ψευδο-φώτισης και της πνευματικότητας της νέας εποχής, ο Ιησούς άνοιξε τα μάτια μου για να δω τη σκοτεινή αλήθεια για τη γιόγκα.

Αμέσως μετανόησα για την άσκηση μαγείας και απαρνήθηκα οριστικά τη γιόγκα και ο Θεός με έχει ελευθερώσει από τους πολλούς δαίμονες που πήρα μέσω της άσκησης της γιόγκα για τόσα πολλά χρόνια.

Η γιόγκα δεν είναι μόνο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πνευματικά επικίνδυνη για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άνθρωπο την ασκεί με οποιαδήποτε ιδιότητα, αλλά για όσους ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τον Θεό της Βίβλου, η γιόγκα είναι μια άμεση παραβίαση της 1ης και 2ης  εντολής του Κυρίου μας.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΓΚΑ! Η γιόγκα είναι, σύμφωνα με τον βιβλικό ορισμό, καθαρή ειδωλολατρία & μαγεία!

Οποιοσδήποτε (πιστός ή άπιστος) που έχει ασκήσει ποτέ γιόγκα πρέπει να μετανοήσει και να ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ το πνεύμα της Κουνταλίνι (το οποίο έρχεται μέσω της γιόγκα) και να κλείσει οριστικά αυτή τη δαιμονική πόρτα!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους και παρακολουθήστε τα επεισόδια podcast 'Dark Side of Yoga' που εγώ και η Angelamarie Scafidi ηχογραφήσαμε πρόσφατα.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: https://www.youtube.com/live/FOerDjQpn9w?si=3wygjpWpy1BQ2qz2

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: https://www.youtube.com/live/A2PexeoOGLA?si=UTul0YG85R10YUzh

Σε αυτό το λεπτομερές podcast δύο μερών αναλύουμε ΠΛΗΡΩΣ και ακριβώς ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ η γιόγκα είναι μια αντίχριστη πρακτική που ανοίγει τους συμμετέχοντες στην κατοχή δαιμόνων.

Εκθέτουμε τη σκοτεινή αλήθεια για τη γιόγκα στο ΠΛΗΡΕΣ και εξηγούμε πώς ΔΕΝ είναι και ΠΟΤΕ δεν θα είναι «απλά τέντωμα»...