Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Τι Διδάσκει η Αγία Γραφή για το Φύλο (2)



Γέν.α:27 Και εποίησεν ο Θεός τον άνθρωπον κατ' εικόνα εαυτού· κατ' εικόνα Θεού εποίησεν αυτόν· άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς·

Γέν.ε:2 Άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς· και ευλόγησεν αυτούς, και εκάλεσε το όνομα αυτών, Αδάμ, καθ' ην ημέραν εποίησεν αυτούς.

Μάρκ.ι:6 απ' αρχής όμως της κτίσεως άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός·

Ποιος φανταζόταν ότι αυτά τα εδάφια θα γινόταν αμφιλεγόμενα;

Αν έχουμε πραγματικά συμπόνια για τους ανθρώπους, θα δεχτούμε τη βιβλική διδασκαλία και θα προσευχηθούμε γι’ αυτούς που είναι παγιδευμένοι στις επιβλαβείς αμαρτίες του τρανσέξουαλ και του τραβεστισμού.

Δεν μιλάμε για τα διφορούμενα γεννητικά όργανα (άτυπα γεννητικά όργανα), τα οποία είναι μια γενετική ανωμαλία όταν ένα παιδί γεννιέται με γεννητικά όργανα που δεν είναι σαφώς καθορισμένα.

Μιλάμε για ανθρώπους που γεννιούνται σαφώς με αρσενικά ή θηλυκά γεννητικά όργανα, αλλά ισχυρίζονται ότι προορίζονται να είναι το αντίθετο φύλο ή που ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε αρσενικά ούτε θηλυκά.

Τρανσέξουαλ: άτομο που δεν ταυτίζεται ή δεν είναι ικανοποιημένο με το φύλο του και επιθυμεί να μεταβεί μόνιμα σε άλλο φύλο (εξωτερικά ή εσωτερικά / λειτουργικά).

Το φύλο μας δεν είναι τυχαίο:

Ψαλ.ρλθ:13-16 Διότι συ εμόρφωσας τους νεφρούς μου· με περιετύλιξας εν τη κοιλία της μητρός μου. Θέλω σε υμνεί, διότι φοβερώς και θαυμασίως επλάσθην· θαυμάσια είναι τα έργα σου· και η ψυχή μου κάλλιστα γνωρίζει τούτο. Δεν εκρύφθησαν τα οστά μου από σου, ενώ επλαττόμην εν τω κρυπτώ και διεμορφονόμην εν τοις κατωτάτοις της γης. Το αδιαμόρφωτον του σώματός μου είδον οι οφθαλμοί σου· και εν τω βιβλίω σου πάντα ταύτα ήσαν γεγραμμένα, ως και αι ημέραι καθ' ας εσχηματίζοντο, και ενώ ουδέν εκ τούτων υπήρχε·

Βλάπτουμε την ψυχή μας όταν αψηφούμε τις επιλογές του Θεού:

 

Ησ.με:9 Ουαί εις τον αντιμαχόμενον προς τον Ποιητήν αυτού. Ας αντιμάχεται το όστρακον προς τα όστρακα της γής· ο πηλός θέλει ειπεί προς τον πλάττοντα αυτόν, Τι κάμνεις; ή το έργον σου, Ούτος δεν έχει χείρας;

Ρωμ.θ:20 Αλλά μάλιστα συ, ω άνθρωπε, τις είσαι, όστις ανταποκρίνεσαι προς τον Θεόν; Μήπως το πλάσμα θέλει ειπεί προς τον πλάσαντα, Διά τι με έκαμες ούτως;

Έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες, ενδιαφέροντα, δεξιότητες και τρόπους. Δεν χρειάζεται κάθε άντρας να είναι τραχιά αρσενικός ούτε κάθε γυναίκα δαντελωτή θηλυκή. Αλλά ο Θεός ορίζει το φύλο και μας γνωρίζει καλύτερα από ό, τι γνωρίζουμε τον εαυτό μας

Ο τρανσεξουαλισμός συνήθως περιλαμβάνει την ομοφυλοφιλία και πάντα έχει να κάνει το να ενεργεί κάποιος σαν να είναι άλλο φύλο.

Οι Γραφές προειδοποιούν ότι οι άνθρωποι που κάνουν οποιοδήποτε από τα παρακάτω δεν θα κληρονομήσουν Βασιλεία Θεού:

Α’ Κορ.ς:9,10 Ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι θεοῦ βασιλείαν οὐ κληρονομήσουσιν; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται. οὔτε κλέπται οὔτε πλεονέκται, οὐ μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν θεοῦ κληρονομήσουσιν;.

Μαλακός είναι ο «εκτεθηλυμμένος» άντρας, αυτός που σκόπιμα συμπεριφέρεται σαν γυναίκα.

Αρσενοκοίτης είναι αυτός που κοιμάται με αγόρια (κίναιδος).

Σαν Χριστιανοί, ξέρουμε ότι η πιο ισχυρή φωνή για οποιοδήποτε θέμα είναι η Γραφή.

Αλλά υπάρχουν επίσης κάποιες ισχυρές φωνές ανάμεσα στους κοσμικούς που εξακολουθούν να θεωρούν το τρανσέξουαλ μια ψυχική διαταραχή που πρέπει να αντιμετωπιστεί.