Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητέ μας φίλε,



ΑΝ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ, ο δρόμος για να Τον γνωρίσεις είναι ανοιχτός. 

Ό,τι κι αν σε βαραίνει, όποιες κι αν είναι οι αμαρτίες σου, μη φοβάσαι. Ο Θεός θέλει να σε συγχωρήσει! Αρκεί να ανοίξεις την καρδιά σου σ' Αυτόν και να Του επιτρέψεις να αλλάξει τη ζωή σου.

Εμείς, με αυτή την ανάρτηση, θέλουμε απλά να σου δείξουμε τον δρόμο της αγάπης του Θεού. 

Δεν σε προσκαλούμε σε πέτρινους ναούς. Δεν μας ενδιαφέρουν οι γεμάτες «εκκλησίες», τα μεγάλα ακροατήρια. Δεν είμαστε επαγγελματίες της θρησκείας ούτε ζηλωτές θρησκευτικών τίτλων. 

Μας ενδιαφέρει μόνο η σωτηρία της ψυχής σου, γιατί αυτή είναι πολύτιμη, δεν πεθαίνει, έχει αιώνια αξία, γι' αυτήν ο Χριστός ήρθε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε.

Εάν στην πνευματική σου αναζήτηση μας χρειαστείς, επικοινώνησε ελεύθερα μαζί μας. Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε το χρόνο μας για να δούμε μαζί σου τις ευλογίες τού Θεού και το σχέδιο που έχει για σένα μέσα από τον άγιο λόγο Του.

Μπορείς, όμως, και μόνος σου να πλησιάσεις και να γνωρίσεις το Θεό, εάν, σε μια ήσυχη ώρα, με ταπεινό πνεύμα και με πίστη, απευθύνεις  την προσευχή σου, και ότι σε απασχολεί στον παντοδύναμο Θεό.

Μία γενική πίστη στο Θεό δεν μπορεί να μας σώσει - ούτε και τα καλά μας έργα (Εφεσίους β:8-10, Ρωμαίους γ:21-28, ε:1-2. Β' Τιμόθεου α:9).

Για να σωθούμε, πρέπει να μετανοήσουμε, να βαπτιστούμε στο νερό στο όνομα του Ιησού Χριστού και να πάρουμε το δώρο του Θεού, το Άγιο Πνεύμα με το σημείο της γλωσσολαλιάς (Πράξεις β:38).