Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Πόσο πιο χαμηλά!


Ενότητα η κερκόπορτα της διάλυσης !

Ευαγγελικές εκκλησίες σε Γαλλία και Γερμανία αποδέχτηκαν ως αδερφούς τους πιστούς Καθολικών εκκλησιών.

Στην Βρετανία και Σουηδία οι Ευαγγελικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες κάνουν Κυριακές γνωριμίας διαφορετικής οπτικής, πηγαίνοντας οι Πεντηκοστιανοί σε Καθολικές εκκλησίες και το αντίστροφο για γνωριμία χριστιανικής απόχρωσης!

Το ίδιο ξεκίνησε σε ΗΠΑ και Καναδά. Σιγά σιγά και λόγω ότι οι Καθολικοί δέχονται τους γκέι, οι Ευαγγελικοί και οι Πεντηκοστιανοί έπρεπε να τους δεχτούν αφού τα δύο πετυχημένα μοτό «ο Θεός είναι αγάπη» και «Μην κρίνεις για μην κριθείς αφού κριτής είναι μόνο ο Θεός».

Που είναι η παγίδα όμως;;; Σιγά σιγά λόγω του ρατσιστικού νομοθετικού πλαισίου που εξαπλώνεται σε κάθε χώρα, εδάφια για αρσενοκοίτες δεν πρέπει να αναφέρονται και οποιαδήποτε νύξη αποτελεί ρατσισμό. Έτσι ξεκίνησαν και εκδηλώσεις όπως «Γνώρισε τον γκέι ή την λεσβία αδελφό/αδελφή σου» σαν ημέρες γνωριμίας και Τραπέζια Αγάπης!!!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Χριστός για χάρη της ενότητας και των ψευδοαναζωπυρώσεων !!!!

Από αγανακτισμένο αδελφό!