Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Αυτοί που γλύτωσαν στους δίδυμους πύργους


Λένε ότι ο επικεφαλής μιας από τις μεγάλες εταιρείες επέζησε από την επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου, επειδή πήγε για πρώτη φορά τον γιο του στο νηπιαγωγείο.

Ένας άλλος τύπος είναι ακόμα ζωντανός γιατί ήταν η σειρά του να πάει να πάρει ντόνατς.

Μια γυναίκα άργησε γιατί το ξυπνητήρι της δεν χτύπησε στην ώρα του.

Κάποιος άλλος έχασε το λεωφορείο.

Μια γυναίκα έχυσε τον καφέ πάνω της και άργησε αλλάζοντας τα ρούχα της.

Σε κάποιον δεν ξεκινούσε το αυτοκίνητο, κάποιος άλλος γύρισε για να απαντήσει στο τηλέφωνο.

Σε κάποιον άλλο, το παιδί άργησε να ετοιμαστεί για το σχολείο.

Ένας άλλος δεν έβρισκε ταξί.

Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι ο άνθρωπος που φόρεσε τα καινούρια του παπούτσια εκείνο το πρωί, πήγαινε στη δουλειά περπατώντας και είχε έναν κάλο στο πόδι του. Πριν μπει, σταμάτησε σε ένα φαρμακείο για να αγοράσει ένα χανσαπλάστ! Αυτός είναι ο λόγος που είναι ζωντανός τώρα!

Τώρα όταν έχω κολλήσει σε μποτιλιάρισμα δεν προλαβαίνω το ασανσέρ ή χτυπά το τηλέφωνο την ώρα που φεύγω και πρέπει να απαντήσω... όταν συμβαίνουν όλα αυτά τα μικρά πράγματα, νομίζω ότι εδώ ακριβώς θέλει ο Θεός να είμαι ήρεμος.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς ότι το πρωί δεν έχει ξεκινήσει σωστά, τα παιδιά ντύνονται αργά, δεν μπορείς να βρεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου, σε πιάσανε όλα τα φανάρια, μην αποθαρρύνεσαι και μην χάσεις την ηρεμία σου - ο Θεός δουλεύει για να σε προστατεύσει.