Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Η ατζέντα του «Great Reset» και η «μάχη» του καλού…


Στο στάδιο υλοποίησης βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η ατζέντα του «Great Reset», ενός …εμπνευσμένου αφηγήματος που κουμπώνει απόλυτα με τους παγκοσμοιοποιητές και τους οραματιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Με την βοήθεια και της Αμερικής η οποία γυρίζει ολοκληρωτικά σελίδα, τα κεφάλαια της ατζέντας σιγά σιγά αποκτούν σάρκα και οστά και εκτυλίσσονται μπροστά μας. Για όσους τουλάχιστον θέλουν να τα δουν. Για τους υπόλοιπους, απλά θα είναι πολύ αργά όταν τα συνειδητοποιήσουν. Ελπίζουμε βέβαια να μην χρειαστεί να φθάσουμε ως εκεί.

Το όραμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν είναι τωρινό και όσοι τουλάχιστον «ψάχνονται» και ερευνούν προφανώς και θα έχουν ανακαλύψει ότι είναι σχεδιασμένο εδώ και αρκετές δεκαετίες με τη συμμετοχή γνωστών και πλούσιων οικογενειών (Rockfeller, Rotcshild κτλ.). Είναι ο διακαής πόθων της ολιγαρχίας η οποία κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδια της.

Και όλα περιστρέφονται γύρω από τον …πλανήτη και το πως δεν θα κινδυνεύσει να …διαλυθεί (άκουσον, άκουσον). Η κλιματική αλλαγή, η υπερθέρμανση, οι πάγοι που λιώνουν και πολλά άλλα τέτοια πολύ ωραία πράγματα, είναι μια μόνιμη προπαγάνδα στα χείλη αυτών που κόπτονται για το καλό το δικό μας και του πλανήτη ολόκληρου και προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι δεν κάνουμε μάλλον καλά και αν συνεχίσουμε έτσι θα υποστούμε τι δραματικές συνέπειες από τον ίδιο, ο οποίος με τη στάση μας …καταστρέφεται. Και η πλάκα είναι ότι έχουν καταφέρει να πείσουν μια μεγάλη, μια σημαντική μερίδα του κόσμου ότι ο πλανήτης πράγματι μπορεί και να καταστραφεί και πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτες για να τον σώσουμε…

Και για όσους φυσικά μπορούν να αντιληφθούν, αυτή η ολιγαρχία (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ) είναι αυτή που έχει βαλθεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον πλανήτη. Είναι αυτή που κατέστρεψε τους βιολογικούς αγρούς και τη φύση με τα διάφορα τοξικά φυτοφάρμακα. Είναι αυτή που έχει μηδενίσει την ποιότητα του αέρα στις πόλεις με τα μοντέλα μεταφοράς που επιβάλλει. Είναι αυτή που έχει δημιουργήσει το μοντέλο της «ελεύθερης αγοράς» που κατέστρεψε τη βιομηχανική βάση των ΗΠΑ αλλά και των βιομηχανικών χωρών της ΕΕ. Και είναι αυτή που κατηγορεί εμάς και μας καλεί στην ουσία να …τιμωρηθούμε για να σώσουμε την επόμενη γενιά.

Και είναι αυτή που ξεκάθαρα επιχειρεί με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο να μας βάλει στην …matrix εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και η εκμηδένιση των ελευθεριών των ανθρώπων θα είναι τα βασικά συστατικά. Ίσως να ακούγονται κάπως περίεργα αλλά είναι μια πραγματικότητα. Είναι η ατζέντα η οποία υλοποιείται και φυσικά είναι πράγματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί. Αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρουμε καν. Γι’ αυτούς είμαστε ένα τίποτα και προφανώς δεν θα είχαν απολύτως κανένα πρόβλημα να μας …αντικαταστήσουν με τις μηχανές του μέλλοντος. Είναι επιδίωξη τους να δημιουργήσουν πολλούς …περιττούς γιατί έτσι και αλλιώς μάλλον έχουμε μαζευτεί πολλοί και αυτό δεν τους κάνει.

Ο πλανήτης αγαπητοί μου φίλοι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δεν κινδυνεύει από τίποτα παρά μόνο από τα αρρωστημένα μυαλά της ελίτ που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, επεμβαίνοντας στην ίδια την φύση και κάνοντας τους ανθρώπους και τις μάζες υποχείρια της. Αυτή είναι η πραγματική απειλή και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι, τόσο πιο ευοίωνο μπορεί να γίνει το μέλλον. Γιατί κανείς πέρα από τον Δημιουργό δεν μπορεί να επέμβει σε πράγματα που αποτελούν νόμους της φύσης και της λογικής εξέλιξης. Κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Θεό με την έννοια τουλάχιστον που ορισμένοι έχουν στο μυαλό τους, νομίζοντας ότι μπορούν να ελέγξουν και να καθορίσουν τα πάντα. Και όπως έχουμε γράψει ξανά, πάντοτε υπάρχουν δυο όψεις. Και πάντα πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους ότι όπου υπάρχει το κακό, νομοτελειακά υπάρχει και το καλό κάπου εκεί δίπλα…

https://eleftheripena.com