Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΕΚΛΑΠΗ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΤΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!!

"..Έκλεψαν οι αντιεξουσιαστές το πλαστικό ομοίωμα..δηλ. το κουκλάκι από την φάτνη που αναπαριστάνει (θου Κύριε φυλακί τω στόματι μου..) τον Χριστό στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και σκανδαλίστηκε το πλήθος..Το πλήθος που παιρνόντας από μπροστά του, ρεύεται...χαζολέει, πετάει τα αποτσίγαρα του, φτύνει και πολλά άλλα..Μα πόση υποκρισία μπορεί να χωρέσει ένας φοβισμένος άνθρωπος και έως πότε?
    Και με πόση υποκρισία μπορεί να συμπεριφερθεί...
Η πιό πνευματική κίνηση που έχει σημειωθεί από τους όποιους αντιεξουσιαστές που με άφησαν άναυδο με την απρόσμενη πνευματικότητα τους, από το πλήθος εκλήφθη ως ασέβεια.. 
 Η ασέβεια στο μυαλό τους εστιάστηκε στο πλαστικό ομοίωμα από κάποιο πολυκατάστημα που βάζουν δίπλα του τα πολυτελή χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια και καθισμένοι στην τηλεόραση απολαμβάνουν μεταξύ γαλοπούλας και ποτού την Θεία γέννηση παρακολουθόντας εκστασιασμένοι  κάποια αναμετάδοση από τα μπουζούκια.
 Γιατί για τους ασεβείς η Θεία Γέννηση είναι η στολισμένη φάτνη με τα λαμπάκια και όχι η φάτνη της Πνευματικής Γέννησης στις καρδιές τους..
 Εύγε πραγματικά για αυτήν την Πνευματική κίνηση σε αυτούς που το έκαναν μήπως και οι Υποκριτές και Φαρισαίοι θρησκόληπτοι και όχι θεοσεβούμενοι καταλάβουν το νόημα της γέννησης του Χριστού και ό,τι αυτό συμβολίζει πνευματικά..."
                                                         (Γραφει ο angelic)

Σημείωση
Ο γράφων δεν δηλώνει χριστιανός.Μήπως όσοι έχουν το φρόνημα των πραγματικών μαθητών του Ιησού πολλές φορές κρατούνται μακριά από τους συνηθισμένους εκκλησιαστικούς χώρους ;