Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

το ημερολόγιο της παπικής εκκλησίας

Το Βατικανό ανέθεσε να «διακοσμήσει» το ημερολόγιο τού 2008, που εξέδωσε, σε έναν διάσημο και πεπειραμένο φωτογράφο του. 
 
Εκείνος, γνωρίζοντας προφανώς το καθεστώς του πνεύματος της διαστροφής που ενδημεί στο κρατίδιο αλλά και σε όλο τον ανά τον κόσμο «εργαζόμενο» κλήρο του, έβαλε για διάκοσμο τις φωτογραφίες 12 όμορφων και προκλητικών νεαρών «κληρικών» σε πόζες παθιασμένες, που εκπέμπουν σεξουαλική πρόκληση, με τα ονόματα των 12 μηνών.
 Με μάτια και έκφραση ηδηπαθή και τα χείλη τους πρησμένα. Οι εικονιζόμενοι εικονίζονται από το στήθος και πάνω, φορούν άσπρο κολάρο και μαύρο εσώρασο και φέρουν στον κόλπο τους σταυρό! 
 
Μεγάλο μέρος των ρωμαιοκαθολικών της Ευρώπης διαμαρτυρήθηκαν ότι πρόκειται «για ανάρμοστες φωτογραφίες, καθώς γίνεται αναπόφευκτα η σύγκριση με τα κλασικά κορίτσια που ποζάρουν ημίγυμνα για ημερολόγια», και ότι πρόκειται για «γκάφα του Βατικανού» να βάλει στο επίσημο ημερολόγιό του τέτοιες διάστροφες φωτογραφίες...
(απο μπλογκ ΧΑΙΡΕΤΑΙ)