Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Θα αστειεύεσαι βέβαια !

"...Αμερικανός δικαστής απέρριψε την εκδίκαση υπόθεσης κατά του Θεού, διότι, όπως, είπε ο εναγόμενος δεν έχει διεύθυνση και δεν μπόρεσε να γίνει η επίδοση της μήνυσης.
  Η μήνυση ασκήθηκε από το γερουσιαστή της Νεμπράσκα, Έρνι Τσέιμπερς, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης.
   Ο γερουσιαστής ζήτησε τη λήψη μόνιμων απαγορευτικών μέτρων για να αποτραπούν «οι θάνατοι, οι καταστροφές και η τρομοκρατία» που προκαλούνται από το Θεό.  (!)
    Ο Έρνι Τσέιμπερς κατέθεσε πέρυσι την μήνυση. Ισχυρίζεται ότι ο Θεός είναι απειλή για τον ίδιο και τους κατοίκους τη Νεμπράσκα.

     Για να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία, τόνισε ο δικαστής, Μάρλον Πολκ, θα έπρεπε να είναι γνωστή η διεύθυνση του εναγομένου, έτσι ώστε να ενημερωθεί για τη μήνυση και να λάβει τα δικαστικά έγγραφα.
     Αναφερόμενος στην απόφαση του δικαστή Μάρλον Πολκ, ο Τσέιμπερς δήλωσε ότι εφόσον θεωρείται δεδομένο ότι ο Θεός είναι «πανταχού παρών, τότε σίγουρα θα έχει πέσει αντιληφθεί την εν λόγω αγωγή»....."
(Πηγή: world.gr)
Δυστυχώς για τον γερουσιαστή η τελευταία πρόταση είναι πέρα για πέρα αληθινή !