Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Αθειστικό φολκλόρ

Σάλο και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε Μεγάλη Βρετανία και Ισπανία η πρωτοβουλία αθειστικών οργανώσεων να διαφημίσουν τα πιστεύω τους σε δημόσια λεωφορεία.
"There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life"
(σ.σ. " Πιθανότατα δεν υπάρχει Θεός. Γι' αυτό σταμάτα να ανησυχείς και απόλαυσε τη ζωή "), αναγράφεται στην καμπάνια.
 Ορισμένες θρησκευτικές οργανώσεις έχουν εξοργιστεί, διότι θεωρούν πως προσβάλλονται.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας παρακολουθούμε κάτι ανάλογο.
 Οι υλιστικές αυτές οργανώσεις αυτές έχουν συγκεντρώσει μεγάλα ποσά τα οποία δαπανούν στην προώθηση της αθεΐας μέσω διαφήμισης.
 Η καμπάνια ξεκίνησε στην Αγγλία, ακολούθησε η Ισπανία και υπάρχουν πληροφορίες ότι σύντομα θα φτάσει και στην Ελλάδα...

 Αδικα οργίζονται οι θρησκευόμενοι . Ολα αυτά είναι στάχτη στα μάτια .
 Ενα χιλιοειπωμένο παραμύθι που επιτρέπει στα εκκλησιαστικά συστήματα να παρουσιάσουν σαν μέγιστο εχθρό κάθε στημένο κωμικό θέαμα παραβλέποντας τους πραγματικούς και ύπουλους κινδύνους .
 Σε αντάλλαγμα οι γραφικοί αυτοί αντίπαλοι (που εμφανίζονται χωρίς ουσιώδη αίτια) δίνουν ζωή και λόγο ύπαρξης στην ψευδή εκκλησία (δημιουργώντας συσπείρωση και φονταμενταλιστικά "μέτωπα") . Ενα καλά μελετημένο παιχνίδι πολιτικάντιδων του "θεού" .
  Στην πραγματικότητα με όλα τα διαθέσιμα μέσα πλέον ο κόσμος σε καλεί να πεθάνεις για πάντα ικανοποιώνας με κάθε τρόπο κάθε διαστροφή των νευρώνων του εγκεφάλου σου . Στο διαβολικό αυτό δημιούργημα , οι εκστρατείες των δεδηλωμένων αθειστών είναι οτι πιο ανώδυνο..
  Τα πιο επικίνδυνα (η αγάπη των πολλών που έχει ψυχρανθεί , η λατρεία των θεών του κόσμου , η πόρνη η μεγάλη) δεν προέρχονται από τα αλλότρια , αλλά από τα ίδια . Ας οργιστούν οι θρησκευόμενοι πρώτα με όσα συμβαίνουν στα μετόπισθεν(;) με κάθε υπεράνω υποψίας  "σωτήρες" και χριστιανόμορφους οργανισμούς !