Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

οι τριαδικοί θεραπευτές και το ..φως

Αυξάνονται και αποθρασύνονται κάτω από διάφορες ονομασίες, "διακονίες" που παρουσιάζονται σαν "χριστιανικές" και σπέρνουν ύποπτες αντιβιβλικές δοξασίες της  Νέας Εποχής στους ανυποψίαστους αναγνώστες..
  Το πιο πρόσφατο παράδειγμα :(οι σημειώσεις με κόκκινο είναι δικές μας)  
"..Ο Ιησούς είπε πριν 2,000 χρόνια, "Όλα Αυτά Που Κάνω, Μπορείτε να τα Κάνετε και Εσείς".
Οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν σε θέση να θεραπεύουν τον εαυτό τους και άλλους
(οι χριστιανοί δεν θεραπεύουν  κανένα , ο Θεός θεραπεύει) μόνο με τα χέρια τους, με τη χρήση του Φωτός των Χρισμένων της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού.(!) Ο καθένας που θα μπορεί να αποβάλει το θυμό και θα αγκαλιάσει το μονοπάτι της αληθινής συγχώρεσης για τον εαυτό του και τους άλλους μπορεί να απολαύσει τις ίδιες θαυμάσιες θεραπείες(!) με το Φως των Χρισμένων της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού.
 (με λίγα λόγια αν αποβάλεις κάποιες κακές συνήθειες γίνεσαι.. θαυματοποιός)..
Κάθε Δάσκαλος του Φωτός των Χρισμένων ..
(το φώς του Θεού έχει και "δασκάλους"!)
..εκπαιδεύεται ούτως ώστε να χρησιμοποιεί μια αρχαία θεραπευτική μέθοδο
(η αποβολή του θυμού έγινε τώρα αρχαία θεραπευτική μέθοδος)
η οποία εστιάζει τις ενέργειες του Φωτός των Χρισμένων της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού προς τις ασθενείς περιοχές. Αυτό είναι μια αγνή (;)και αρχαία διαδικασία που θεραπεύει όλους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι έτοιμοι να θεραπευτούν. Οι εμπειρίες των ανθρώπων έχουν αποδείξει ότι εκείνοι που είναι έτοιμοι για θεραπεία, θεραπεύονται πραγματικά.
(οι εμπειρίες των ανθρώπων βέβαια είναι μεταξύ τους αντικρουόμενες και απατηλές. Παρατηρούμε οτι ενώ στην αρχή χρησιμοποιούν τον Θεό σαν τέχνασμα εξαπάτησης , στη συνέχεια ο Θεός ειναι απών. Την θέση του παίρνουν οι μυστηριώδεις θεραπευτές).
Το άτομο ετοιμάζεται να λάβει τη Θεραπεία του Φωτός των Χρισμένων με τον ίδιο τρόπο που ετοιμάζονταν οι άνθρωποι πριν από 2,000 χρόνια. Το άτομο χρησιμοποιεί προσευχή και διαλογισμό 
(εδώ αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι μιλάει για εωσφορικό "φως")
για να επεκτείνει την ποσότητα (!) του Φωτός μέσα του,(κάθε ομοιότητα με την ψυχοκτόνα  διδασκαλία των "ησυχαστών" φυσικά δεν είναι συμπτωματική)
 όπως χρησιμοποιεί επίσης και τις Τεχνικές της Συγχώρεσης για να δημιουργήσει μια κατάσταση ισορροπίας, ή μια κατάσταση ευημερίας, έτσι ώστε να μην παραμένει καμία αρνητική ενέργεια υποθηκευμένη στις μνήμες του Θεϊκού Φωτεινού του Σώματός.
(Εδώ η κατασκευασμένη ασυναρτησία περισεύει. Η συγχώρηση έχει τεχνική ! Αποθήκες αρνητικής ενέργειας !)Ολοκληρωμένες πνευματικές θεραπείες επιτυγχάνονται στα άτομα που πετυχαίνουν αυτή την κατάσταση ισορροπίας. Με άλλα λόγια, οι θεραπείες γίνονται όταν οι μαγνητικές, συναισθηματικές και ηλεκτρικές, διανοητικές ενέργειες μέσα στο σώμα ενός ατόμου είναι σε ισορροπία. (Οι συναισθηματικές ενέργειες είναι μαγνητικής φύσης και οι διανοητικές ενέργειες είναι ηλεκτρικής φύσης).(!!!)
Για πίστη ούτε λόγος! Ολα ρυθμίζονται με μαγνητισμό και ρεύμα !
Ολα είναι ενέργεια . Το πνεύμα είναι άγνωστη λέξη .  
Το καταπληκτικότερο είναι ότι τα παραπάνω παρουσιάζονται σαν επιστημονική γνώση , σαν νέοι κανόνες της φυσικής..
Κατά συνέπεια, οποιοδήποτε άτομο έρθει για θεραπεία, και διατηρεί οποιαδήποτε μνήμη, από οποιοδήποτε γεγονός στη ζωή του, το οποίο του προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση όταν το σκέφτεται, τότε είναι εκτός ισορροπίας. Οι ενέργειες της συναισθηματικής αναστάτωσης παράγουν ηλεκτρικές διανοητικές ενέργειες θυμού μέσα στο σώμα του ατόμου.
Αν η σκέψη είναι ηλεκτρισμός τότε τα ζώα γιατί δεν σκέπτονται ;
 Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι πρωταρχική αιτία της ασθένειάς τους είναι μια ήλεκτρο-μαγνητική ενεργειακή ανισορροπία που σχετίζεται με ένα γεγονός στο παρελθόν τους. Πολλά νοσήματα και ασθένειες είναι συνήθως τα αποτελέσματα ενός προβλήματος και όχι η αιτία. Η αιτία πολλών νοσημάτων και ασθενειών είναι μπλοκαρίσματα των ήλεκτρο-μαγνητικών ενεργειών
(τι σημαίνει τώρα αυτό μόνο οι σοφοί δάσκαλοι ..ξέρουν)
τα οποία σχετίζονται με προηγούμενα γεγονότα.
Οι Τεχνικές της Συγχώρεσης και οι Προσευχές - Διαλογισμοί του Ιησού πριν από 2,000 χρόνια τίθενται τώρα στη διάθεση των ανθρώπων δωρεάν στην ιστοσελίδα του Φωτός των Χρισμένων.
Δηλαδή ο Ιησούς ήταν γκουρού του φωτός των χρισμένων !
Δίνουμε επίσης Δωρεάν Θεραπείες με τις ενέργειες του Φωτός των Χρισμένων της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού στις Συγκεντρώσεις μας οι οποίες γίνονται τώρα σε όλο τον κόσμο. Επίσης, έχουμε συνδυάσει τις πνευματικές πρακτικές μας με δύο άλλους πνευματικούς οργανισμούς προκειμένου να φέρουμε στους ανθρώπους το Φως των Χρισμένων παντού.
Κάνετε ένα ταξίδι διακοπών που θα μεταμορφώσει την ζωή σας
(φράση κλισέ που χρησιμοποιούν για τους δικούς τους σκοπούς το παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών και περίεργες "χαρισματικές"ομάδες.)
7-ήμερο Σεμινάριο.
(Αν εν τέλει δεν τα καταφέρετε σαφώς φταίει οτι δεν παρακολουθήσατε σε βάθος το ¨σεμινάριο" και το κάρμα σας γενικότερα που έχει πολλά ηλεκτρικά κομπλαρίσματα..)
 με το να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να μάθετε πως να θεραπεύετε άλλους χρησιμοποιώντας τις ενέργειες του Φωτός της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού σε ένα
Μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία μεταμόρφωσης της ζωής σας είναι εφικτή για εκείνους που επιθυμούν σοβαρά να βοηθήσουν τους άλλους σε ένα απίστευτο 11-ήμερο Σεμινάριο. Τις πρώτες 7 ημέρες το άτομο τις περνά θεραπεύοντας τον εαυτό του και μετά μαθαίνει να θεραπεύει τους άλλους με τη χρήση του Φωτός των Χρισμένων. Κατόπιν, το άτομο περνά 4 υπέροχες μέρες δίνοντας θεραπείες με τις ενέργειες του Φωτός των Χρισμένων της Ανιδιοτελούς Αγάπης του Θεού στα "Μωρά που Πεθαίνουν Μόνα τους".
Αυτή την καταπληκτική 11-ημερη εμπειρία της μεταμόρφωσης της ζωής σας την περνάτε με τους Τριαδικούς Θεραπευτές ..
(τώρα η θεραπευτική μέθοδος είναι κομπλέ..)
..που ζουν στις πρώτες γραμμές της πανδημίας του AIDS στη Νότια Αφρική. Θα τους βοηθήσετε να δώσουν θεραπείες και ανακούφιση στα ορφανά μωρά που ζουν όλη μέρα μέσα σε σιδερένιες κούνιες περιμένοντας να πεθάνουν από το AIDS που κληρονόμησαν από τους γονείς τους, χωρίς ούτε καν ένα αρκουδάκι για να απαλύνει το βάσανο των τελευταίων ημερών τους όπως περιγράφεται πιο κάτω:
..Κατ' εκτίμηση 800,000 μωρά και παιδιά έχουν μείνει ορφανά από την πανδημία του AIDS στη Νότια Αφρική. Το πιο φρικτό είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα μωρά και τα παιδιά έχουν κληρονομήσει το AIDS από τους νεκρούς γονείς τους. Πολλά πεθαίνουν μόνα τους χωρίς ούτε ένα αρκουδάκι ή ένα "μαλακό παιχνίδι" για να κρατούν και να τους ανακουφίζει από τα βάσανά τους. "Βρίσκονται ξαπλωμένα στις σιδερένιες κούνιες όλη μέρα περιμένοντας το θάνατο". Οι Τριαδικοί Θεραπευτές στη Νότια Αφρική έλαβαν το πιο κάτω αίτημα από ένα ζεύγος που έχει αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα 30 ετοιμοθάνατων μωρών. (Όταν κάποιο πεθάνει, ένα άλλο ετοιμοθάνατο μωρό με AIDS έρχεται να πάρει τη θέση του στη σιδερένια κούνια.) Χιλιάδες άτομα, όπως αυτό το ζεύγος, αφιερώνουν τις ζωές τους προσπαθώντας να φέρουν λίγη ανθρώπινη ανακούφιση σε αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες.
Ζητάμε τη βοήθειά σας για τους Πνευματικούς Τριαδικούς Θεραπευτές που βρίσκονται τώρα στις πρώτες γραμμές στη Νότια Αφρική. Όταν δώσουν λίγη ανθρώπινη ανακούφιση και μια πνευματική θεραπεία για να απαλύνουν τον πόνο των μωρών, αυτοί οι γενναίοι εθελοντές θα επιθυμούσαν να αφήσουν ένα μικρό μαλακό παιχνίδι σε κάθε μωρό - έτσι ώστε κανένα μωρό να μην πεθάνει μόνο του.
Υπάρχουν λίγοι Τριαδικοί Θεραπευτές στη Νότια Αφρική.Η λύση των προβλημάτων των τροφίμων, ύδρευσης και ηλεκτρικής ενέργειας μιας χώρας είναι πέρα από τις δυνατότητές μας αλλά μαζί μπορούμε να φροντίσουμε ούτως ώστε κανένα μωρό να μην πεθάνει ολομόναχο χωρίς ούτε καν ένα αρκουδάκι.
(Ούτε σε καλοστημένη φάρσα δεν θα διαβάζαμε ότι τα παιδιά αυτά έχουν πρώτη ανάγκη "μαλακά" παιχνίδια)
Προσφέρουμε δωρεάν θεραπείες σε όλο τον κόσμο με αντάλλαγμα αρκουδάκια. !
(Εάν μπορείτε, παρακαλώ εσωκλείστε ένα ευρώ ή ένα δολάριο με το παιχνίδι σας. Οι Φυσικοί Θεραπευτές ξόδεψαν $10,000 από τα δικά τους χρήματα πέρυσι έτσι ώστε 15,000 μαλακά παιχνίδια να μπορέσουν να μεταφερθούν στη Νότια Αφρική και να διανεμηθούν στοργικά σε 15,000 ορφανά με AIDS, το πρώτο παιχνίδι για πολλά από αυτά τα παιδιά.)
Ολη η ουσία λοιπόν είναι πως θα χειριστούν την ανθρώπινη ευαισθησία για να συγκεντρώσουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρήματα από τα "πολύτιμα" αρκουδάκια , ώστε να μπορούν οι τριαδικοί θεραπευτές να συνεχίσουν την δράση τους και τά παραπλανητικά τους "σεμινάρια"..