Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ο πατριάρχης και τα ..αξιοθέατα


"..ο πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέλαβε κόκαλα από το Βατικανό με την (ψευδή) επιγραφή «λείψανα Ιωάννη Χρυσοστόμου», που τα έβαλε σε μια βιτρίνα, και στα οποία «αξιοθέατα»... ξενάγησε (!) την κ. Παπαρήγα όταν αυτή τον επισκέφτηκε πρόσφατα στο Φανάρι...
Η κ. Παπαρήγα ευχαρίστησε τον «Παναγιώτατο» διότι (όπως η ίδια αποκάλυψε) χρηματοδοτεί λέει το κόμμα της, το ΚΚΕ..."
Ελπίζουμε το παραπάνω δημοσίευμα να είναι ένα κακόγουστο αστείο..διαφορετικά σημαίνει ότι ανάμεσα στα έσοδα του κόμματος περιλαμβάνονται και εισπράξεις απο λειψανολατρεία και εικόνες που..δακρύζουν .
 Τι νόημα έχει άραγε η χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων από θρησκεύματα ; Δεν μοιάζει με δωροδοκία ;  Ιδιαίτερα όταν ο χορηγός είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης στην χώρα μας , ενώ ο λήπτης θιασώτης της κατάργησης της ιδιωτικής περιουσίας ;
  
  • Ποιός είναι ο πλήρης τίτλος του πατριάρχη ;
 Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης (!) αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και οικουμενικός πατριάρχης ,προκαθήμενος του θρόνου του αποστόλου Ανδρέα .
 
  Σεμνά και ταπεινά ..