Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ξαφνικός ανεμοστρόβιλος

".....Ξαφνικός ανεμοστρόβιλος χτυπάει την πόλη όπου οι Λουθηριανοί ετοιμάζονταν να ψηφίσουν για την αποδοχή ομοφυλόφιλων κληρικών. (Τυχαίο;)
Την ώρα που η Σύνοδος των Αμερικάνων Ευαγγελικών Λουθηρανών 'επικύρωνε' την ομοφυλοφιλία, ένας ξαφνικός ανεμοστρόβιλος κτύπησε την πόλη και τις εγκαταστάσεις της συνόδου ακριβώς εκείνη την ώρα.
Ορισμένοι είδαν το κτύπημα αυτό σαν "μήνυμα από τον Θεό".



Ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε το συνεδριακό κέντρο, την ώρα που οι Λουθηρανοί ενέκριναν την «δήλωση αποδοχής σεξουαλικότητας», με οριακή πλειοψηφία η οποία ήταν απαραίτητη για να περάσει η ψήφιση.
Οι περισσότερες αναφορές σχετικά με την συνέλευση της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας της Αμερικής (Evangelical Lutheran Church in America - ή ELCA - η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προτεσταντικές ομολογίες στις ΗΠΑ), προσπαθούν σήμερα να συνδέσουν την ψηφοφορία της για την υιοθέτηση της «δήλωσης αποδοχής της σεξουαλικότητας» και το χτύπημα από ανεμοστρόβιλο στο συνεδριακό κέντρο της Minneapolis της Minnesota, όπου είχαν την συνάντηση οι Λουθηρανοί. (Κανένας δεν τραυματίστηκε.) ....."

(απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ)

...Να υπόθέσουμε οτι ο ανεμοστρόβιλος έχει να επιτεθεί σε πολλά εκκλησιαστικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο . Στην Αθήνα μάλιστα πρέπει να περιμένουμε τυφώνες και μουσώνες μαζί !