Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε !

Διαβάσαμε στον  ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :
"...Είχαμε εγκαίρως κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους υπαιτίους αυτής της πρωτοφανούς τραγικής κατάστασης που βιώνει η Ορθόδοξη χώρα μας. Τους είχαμε ενημερώσει χωρίς καν να λογαριάσουμε τον κίνδυνο να λογισθούμε γραφικοί, κάτι που εξυπηρετεί κυρίως τους ανόητους σκεπτόμενους με γνώμονα τη εγωιστική λογική. Ευθαρσώς τους προειδοποιούσαμε με επιστολή που έστειλε στις 3 Δεκεμβρίου ο διευθυντής της εφημερίδας μας προς την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL να αποτρέψουν την προβολή της βλάσφημης για τον τριαδικό Θεό ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» γιατί θα καταστούν υπαίτιοι της πύλης που θα ανοίξουν στις δαιμονικές δυνάμεις. Πιθανόν τότε να μας ειρωνεύτηκαν και να μας αγνόησαν, όπως άλλωστε θα έκαναν σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι που ανόητα πιστεύουν πως ο Θεός είναι μακράν του κόσμου και δεν παρεμβαίνει... Οι άγγελοι και οι ασώματες δυνάμεις μετά του Παρακλήτου δεν άντεξαν την μεγάλη ύβρη που εξαπέλυσαν από το τηλεοπτικό σταθμό MEGA οι κύκλοι της ανομίας με την προβολή της βλάσφημης ταινίας «Κώδικας Ντα Βίτσι» και δυστυχώς δεν απέτρεψαν ούτε η κυβέρνηση ούτε ο Αρχιεπίσκοπος, ούτε καν υπήρξε αντίδραση από κάποιον άλλον Επίσκοπο. Μοναδική εξαίρεση μόνο ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά των ιδιοκτητών του τηλεοπτικού σταθμού. Έφυγαν οι Ασώματες Δυνάμεις και η προστασία τους εκ της Ελλάδος αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στα δαιμόνια για να καταστρέφουν, να δολοφονούν, να λεηλατούν..."  
 Σε τι συνίσταται η τραγική κατάσταση που βιώνει η "ορθόδοξη" χώρα τους ; Στην διαφθορά , στην οικονομική κρίση , την ανεργία , τον αυταρχισμό , στην διαστροφή , την κατάρευση κάθε ηθικού φραγμού ;
 Οχι ! Η τραγική κατάσταση είναι οι διαδηλώσεις του Δεκέμβρη ! 
  Οι οποίες ήλθαν σαν τιμωρία λόγω της προβολής γνωστής βλάσφημης ταινίας από τηλεοπτικό σταθμό !
  Οι υπόλοιπες χυδαίες και βλάσφημες εκπομπές που κατακλύζουν τα τηλεοπτικά προγράμματα δεν μετράνε !
 Ηταν μάλιστα τόση η δύναμη αυτής της παραγωγής που το Πνεύμα του Θεού εγκατέλειψε την χώρα μας άρον άρον μαζί με τους αγγέλους !
 To Πνεύμα το Αγιο υποχώρησε στις δυνάμεις του σκότους !
 Τι είναι αλήθεια πιο δαιμονικό ; Το δημιούργημα ενός αθέου ή το παραπάνω κείμενο του στύλου της θρησκοληψίας ;