Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Νέο κρούσμα λογοκρισίας

Το μπλόγκ του παπα Ηλία Υφαντή "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" γνωστό και από τον "ΑΝΤΙΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" κατέβασε το GOOGLE με συνοπτικές διαδικασίες μετα απο καταγγελία που αφορούσε το  περιεχόμενό του  !
 
Ο προνοητικός παπα Ηλίας διατηρούσε το μπλόγκ του και πάνω στο wordpress.com και ετσι προς το παρόν οι διώκτες του δεν κατόρθωσαν να τον φιμώσουν .
 
Η δικαιολογία του GOOGLE οτι δεν γνωρίζει την βασιμότητα καθε καταγγελίας δεν ευσταθεί διότι δεν έβαλε "προειδοποίηση περιεχομένου" αλλά κατέβασε εντελώς το μπλόγκ .
 
Η υπόθεση θυμίζει το πριν από λίγο καιρό κατέβασμα του μπλόγκ "ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ" (που είχε λόγο ελεγκτικό για τα κακώς κείμενα στην ανατολική εκκλησία) ,απο το PATHFINDER
 
Η πραγματικότητα είναι οτι δεν έχουμε προστασία από την αυθαιρεσία του συστήματος του κόσμου και δεν γνωρίζουμε για πόσο διάστημα ακόμη θα επιτρέψουν να υπάρχουν διαφορετικές φωνές στο διαδίκτυο ..
 
Η "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" συνεχίζει να υπάρχει στον δικτυακό τόπο : http://papailiasyfantis.wordpress.com