Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ο δαίμων του...διαδικτύου

Επίθεση απο "αγνώστους" χάκερ δέχθηκαν η ηλεκτρονική έκδοση ΜΑΡΑΝΑΘΑ και η σελίδα του περιοδικού ΤΥΧΙΚΟΣ .
Οι επισκέπτες δεν μπορούσαν να μπούν στις σελίδες αυτές αλλά  παραπέμπονταν αυτόματα στην διεύθυνση σκοπιανής προπαγάνδας  :
Το αίτιο της κακόβουλης αυτής επίθεσης θεωρείται οτι είναι κείμενα στις σελίδες αυτές που αναφέρουν οτι ο προφήτης Δανιήλ  θεωρούσε τον "μέγα" Αλέξανδρο βασιλιά των Ελλήνων . Η ενέργεια δηλαδή είναι αποτέλεσμα προπαγάνδας και εθνοτικού μίσους.
Μπορεί να είναι και έτσι , πάντως εμείς είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για την ταυτότητα των δραστών . 
Και οι δύο σελίδες έχουν την μορφή του περιοδικού .
Εκδόσεις και περιοδικά ομως έχουν γίνει το αντικείμενο της δράσης γνωστών κύκλων στο πρόσφατο παρελθόν . Αρκετοί εκδότες απο διάφορους χώρους  εμφανίζονται να έχουν ριζικά αναθεωρήσει τις απόψεις τους , ενω (όλως τυχαίως) στη συνέχεια συντάσονται με τις θέσεις της κρατικοδίαιτης εκκλησίας. Σύμπτωση ;   
Το διαδικτυακό παρακράτος και ο καθεστωτικός υπόκοσμος έχουν πολλούς και βαθύτερους λόγους να θέλουν να βλάψουν όσους έχουν αποδείξει στο παρελθόν οτι δεν πρόκειται να γίνουν εύκολη λεία στούς λύκους .