Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Τρόμος και εξουσία

ΚΑΠΟΙΟΙ  μας θέλουν συνεχώς ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ και άρα ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΗΜΙΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ, ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟΥΣ και ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥΣ (μήπως τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι πρώτα στη λίστα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων παγκοσμίως;)

ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ παίζει πίσω από τις πλάτες μας, αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον για οποιονδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο... Κάποιοι μεγαλοεκδότες τρίβουν τα χέρια τους από την καθημερινή προβολή του θέματος που "πουλάει", στα χρηματιστήρια μεγάλες πολυεθνικές τζογάρουν, κι εσύ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, κάτσε και τρέμε μπας και το γουρουνάκι ή η κοτούλα σου κολλήσει καμιά γρίπη!
615 κρούσματα! Η ελονοσία σκοτώνει 3000 άτομα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και θεωρείται από τoν Π.Ο.Υ ένα "μικρό πρόβλημα" σήμερα (!!!!!) Γιατί; Μα η θεραπεία της βασίζεται στις φθηνές κινίνες. Το φάρμακο σήμερα, βγάζει ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Το εμβόλιο του HIV που είναι άραγε; Γιατί αργεί; Μήπως γιατί ο ιός είναι τόσο πονηρός και "μεταλλάσσεται" εύκολα; Όχι βέβαια. Διότι τα φάρμακα αντιμετώπισης του AIDS και πολλά είναι και αποδίδουν τρισεκατομμύρια στις εταιρίες (πολυεθνικές πάντα θυμίζω)...
 
Στα 615 κρούσματα, είχαμε λέει και 17 θανάτους! Τι λες μωρέ! ΤΡΟΜΕΡΟ! Παγκοσμίως! Και γιατί δεν μας λέτε παρακαλώ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ και ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΧΑΝ; Κανείς δεν μας πληροφορεί γι αυτό, έτσι αφήστε με να σας προτείνω εγώ: ηλικιωμένοι, άτομα με ανοσολογικές ανεπάρκειες και γενικά άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτοί κινδυνεύουν από την γρίπη των χοίρων και αυτοί κινδυνεύουν και από την ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΡΙΠΗ!
Τρόμος και εξουσία
Ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει τον άνθρωπο σε μια τέτοια κατάσταση, που υποτάσσεται άθελά του, ακόμα και όταν η εξωτερική πίεση είναι μικρή. Ο τρόμος είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι των κοκάλων της καπιταλιστικής εξουσίας: Από εκεί πηγάζει η βία στην εξωτερική της μορφή, αλλά και στην εσωτερικευμένη, ασυνείδητη μορφή της.
Η δαιμονοποίηση της τρομοκρατίας χρησιμοποιείται ακριβώς για την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Το ίδιο γίνεται και με τη δαιμονοποίηση των «πανδημιών».
Οι «πανδημίες» είναι ένα άλλο όπλο της πλανητικής τρομοκρατίας. Δηλαδή, εκτός των βρώμικου εμπορικού πολέμου και της κερδοσκοπικής αναισχυντίας των πολυεθνικών, τρομοκρατεί και πανικοβάλει τους λαούς. Πανικός που κατευθύνεται προς την κερδοσκοπική κατεύθυνση των πλανητικών τραστ, αλλά και βομβαρδίζει τον πλανήτη με τις παραισθησιογόνες βόμβες του ΤΡΟΜΟΥ.
Σήμερα βλέπουμε ότι οι μηχανισμοί εξουσίας, με πρόσχημα τη γρίπη των χοίρων διογκώνουν τις ψυχώσεις του τρόμου και του παράλογου, προσπαθούν να κρύψουν πίσω από το δάκτυλο της τρόμο-σύγχυσης, την καπιταλιστική απάτη και την τρομοκρατία τους κράτους και των μηχανισμών του.
Οι μηχανισμοί όμως της εξουσίας δεν αρκούνται μόνο σ' αυτό. Σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό, τον μετατρέπουν σε μαζική (όπως και στο τρόμο-θέαμα) παράνοια για να καταλύσουν τη λογική, να ενοχοποιήσουν τις αντιστάσεις και να υποτάξουν ολοκληρωτικά τις κοινωνίες. Αυτοί είναι οι στόχοι αυτού του στημένου τελετουργικού σκηνικού τρόμου γύρω από τις «πανδημίες», αυτού του αδηφάγου τηλεοπτικού θεάματος.
Έτσι, η δίκη των αποτελεσμάτων κάλυψε τη δίκη των αιτίων. Συσκοτίζει ισοπεδωτικά τα πάντα: Τις ίδιες εστίες μόλυνσης της εμπορικής βαρβαρότητας, τα βρώμικα, ανταγωνιστικά κερδοσκοπικά παιχνίδια των πολυεθνικών, τα παιχνίδια της εξουσίας. Κυβέρνηση, κράτος, πολιτικά κόμματα, ΜΜΕ, όλα «χορεύουν» με λυσσαλέους αφορισμούς και γλοιώδη γκεμπελισμό πάνω στο «τέρας» των «πανδημιών»!!!
Όποιος δεν θέλει να ζει με αυταπάτες μπορεί να καταλάβει...
Τα εγκλήματα της εξουσίας αναζητούν πάντα εξιλαστήρια θύματα. Όπως και με την «τρομοκρατία» έτσι και με τις «πανδημίες» (τρομοκρατία με άλλα μέσα), οι μηχανισμοί εξουσίας ερεθίζουν και τροφοδοτούν υστερικά τον τρόμο, και μέσω αυτής της υστερίας και της αχαλίνωτης εμπορίας του τρόμου ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός υποτάσσει τον πλανήτη.

Με αυτό το τελετουργικό σκηνικό τρόμου επιδιώκεται πλην των άλλων και ο βάρβαρος ερεθισμός όλων συντηρητικών και αντιδραστικών συστατικών της κοινωνίας: ένα ψυχωτικό, σκοταδιστικό κλίμα. Η κομπάζουσα ημιμάθεια παίρνει τη μορφή μαζικής ψύχωσης και ο εισαγγελικός, αφοριστικός λόγος υστερική διάσταση.
Ο τρόμος λοιπόν που αναδύεται από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα δεν αποτελεί μόνο ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση της εξουσίας του, αλλά και ένα μέσον ακρωτηριασμού της σκέψης, ένα μέσον που κινητοποιεί τα πολιτικά και ψυχολογικά στοιχεία του πολιτικού ολοκληρωτισμού..
Είναι αυτός ο κόσμος, ο καπιταλιστικός κόσμος, που γεννάει τον τρόμο και την αθλιότητα και οδηγεί στην κατάπτωση του ανθρώπου. Που οδηγεί τον άνθρωπο όχι μόνο σε ψυχώσεις παραλογισμού, αλλά και στην ανταλλαγή του τρόμου με την υποταγή, στην παθητικότητα του θύματος...
Το να απελευθερωθούμε όμως από τον τρόμο, συνακόλουθα από την παθητικότητα του θύματος πρέπει ως πολίτες να γίνουμε το συνειδητό υποκείμενο της ιστορίας.
Γιατί από τη στιγμή που συμμετέχει κανείς στην Ιστορία, που την παίρνει στους ώμους του και γίνεται υπεύθυνος για την πορεία της, ξεφεύγει από τον Τρόμο της Ιστορίας που οι άλλοι την καθορίζουν.
Γρίπη των Χοίρων η Δικτατορικά Μέτρα της ΝΤΠ (νεας τάξης πραγμάτων);
Την τελευταία δεκαετία μας έχουν φλωμοση με μια αρρώστια μετά την άλλη τα διεθνή ΜΜΕ. Απ' τις Τρελές Αγελάδες, στο Εμπολα, στο ΣΑΡΣ και πάει λέγοντας τώρα έχουμε την πρώτη 'παγκόσμια πανδημία'. Έχουν αναθέσει παγκόσμιες ευθηνές στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και με αυτόν τον τρόπο θέλουν όλες τις χώρες να υπηρετήσουν ότι μετρά οι κυβερνώντες θέλουν να υποβάλλουν. Από κυρώσεις κατά χωρών μέχρι υποχρεωτικά εμβόλια πληθυσμών έως και το κλείσιμο όλων των δημόσιων οργανισμών για να μην επεκταθεί η λεγόμενη αυτή νέα γρίπη...
Το κατά ποσό είναι πραγματική φαίνεται απ'το γεγονός ότι μια μέρα λένε ότι πέθανε το τάδε θύμα απ' την γρίπη και την άλλη λένε ότι δεν πέθανε το ίδιο θύμα απ'τη γρίπη. Ενώ πεθαίνουν κάθε χρόνο 6 άτομα από γρίπη στην Αθήνα, αμέτρητα άτομα από καρκίνο που οι γιατροί δεν είδαν στην ώρα του, πάνω από 7 ετησίως λόγω του γεγονός ότι δεν καθαρίζουν ποια τα νοσοκομεία, η νέα αυτή γρίπη υποτίθεται θα έχει θύματα από 75 έως 750 ετησίως στην Βρετανία.
Εκατομμύρια λαός θα είχε πεθάνει απ'την αρρώστια των τρελών αγελάδων και κανένας δεν πέθανε αφού αυτή η αρρώστια δεν υπάρχει. Τι παίζεται λοιπόν?
Γίνεται μια τεραστία κόντρα στην Αμερική για το ζήτημα της Υγείας. Ο Ομπάμα υποχρεωμένος απ'την οικονομική κρίση να μειώσει της εισφορές προς τις Ιδιωτικές Εταιρείες ασφαλειών αφού γύρω στα 50 εκατ. Αμερικανοί δεν έχουν ιατρο-φαρμακευτική κάλυψη ίσως χρησιμοποιεί την υποτιθέμενη αυτή αρρώστια για να βγάλουν κάνα φράγκο διεθνώς αφού αμερικανικές εταιρίες υποτίθεται έχουν τα "εμβόλια". Παράλληλα συντονίζουν τις ενέργειες τους για έλεγχο πληθυσμών όχι και τόσο με την "τρομοκρατία" αλλά για την υγεία μας. Μιλάνε για ελέγχους σε αεροδρόμια και έχουν φέρει ήδη μηχανήματα που κοιτάνε τάχα τα στήθη μας, ότι δεν θα επιτρέπουν άτομα να πετάνε με αεροπλάνα εάν έχουν συνάχι και υποχρεώνουν τον πληθυσμό να φοράνε μια χαζή μάσκα για να μην κάλλυνε οι άλλοι.
Αρχικά έκλεισαν μια σειρά σχολεία, μετά αφού υποτίθεται ήταν πολλά παιδία άρρωστα σταμάτησαν να κλείνουν τα σχολεία για το λόγο τις γρίπης, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να ταξιδεύουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς μετά είπε ότι δεν έχουν πρόβλημα να το κάνουν. Τι ακριβώς παίζεται λοιπόν;  Μερικοί μΙλανε για τις αρχές βιολογικού πολέμου χτυπώντας τα ασθενέστερα τμήματα των πληθυσμών, άλλοι λένε ότι είναι απλώς μια τεραστία προπαγανδιστική εκστρατεία των ΜΜΕ για να πουλήσουν  φύλλα. Η Ταιμς του Λονδίνου αναγκάστηκε να κλείσει το Φόρουμ της όταν έθεσε την ερώτηση θα υποστείτε υποχρεωτικά εμβόλια όταν βγουν. Κατά μεγάλη πλειοψηφία όλοι είπαν όχι.