Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Αγια πλούτη

Τεράστια είναι η  περιουσία που κατέχει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στην Ελλάδα και την οποία διαχειρίζεται η  Εξαρχία του Παναγίου Τάφου ...και με τη συνοδεία ξανθιάς καλλονής προέβη σε ακριβές αγορές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού!
Ανάμεσα στα περιουσιακά αυτά στοιχεία, περιλαμβάνονται  τέσσερα  μεγάλα θέατρα στο κέντρο της Αθήνας,  130 και πλέον διαμερίσματα σε περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Ελληνικό, ενοίκια από εκατοντάδες στρέμματα με ελαιόδενδρα, καθώς και τα "παγκάρια" των 12 ναών που διαθέτει το Πατριαρχείο στην Αθήνα...

Σύμφωνα με πρόσφατη καταγγελία ο εξαρχος του Παναγίου Τάφου κατα την διάρκεια ταξειδιού αναψυχής στην Ταυλάνδη κυκλοφορόντας με βερμούδα.
 
Οι ισχυρισμοί αυτοί, μαζί με άλλα στοιχεία και, συγκεκριμένα, φωτογραφίες με τον έξαρχο και τη συνοδό του,  περιέχονται σε γράμμα διαμαρτυρίας από πιστή της οποίας προφανώς κλονίστηκε η πίστη και το οποίο γράμμα έχει φθάσει εδώ και λίγο καιρό στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο.
 
Οι υπόλοιποι μετέχοντες του ταξιδιωτικού γκρουπ δεν είχαν καταλάβει ότι επρόκειτο για ιερωμένο. Από τυχαία θέαση του διαβατηρίου του, αποκαλύφθηκε το ποιος ήταν ..
 
(απο άρθρο στο PRESS.GR)
 
Τί είναι το αληθινό σκάνδαλο αλήθεια ; o κοσμικός βίος του "φύλακα" της περιουσίας ή η ίδια η ίδια η τεράστια περιουσία των υποτιθέμενων φυλάκων του τάφου(;)  του "Ιησού" ;