Ιούδ.α:3 Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Έσύ και το αμάξι σου





Όταν ήσουν παιδί, ονειρευόσουν να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο.


Τα χρόνια περνούσαν, μεγάλωσες, είχες μια καλή δουλειά, μέχρι που το όνειρο, αυτή η παιδική σου σκέψη, έγινε πραγματικότητα.



Τώρα έχεις το αμάξι σου!

Εδώ θέλω να σου κάνω μια ερώτηση: Στην πραγματικότητα, αυτό το αμάξι από πότε υπάρχει; Από τότε που το ονειρευόσουν ή από τότε που το αγόρασες;

Αν πεις ότι το αμάξι αυτό, σαν αμάξι, υπάρχει από την παιδική σου ηλικία και έχεις και μια παρέα φίλους που σε χειροκροτούν και επιβεβαιώνουν ότι το αμάξι υπήρχε από τότε που το ονειρευόσουν, μήπως είστε αμαθείς και αστήρικτοι και στρεβλώνετε την πραγματικότητα;

Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η ύπαρξη, η γένεση του αυτοκινήτου ξεκίνησε όταν το αγόρασες, ή για να ακριβολογούμε όταν κατασκευάστηκε από την εταιρεία!! Πριν, ήταν μια σκέψη, ένα όνειρο!

Αυτό, δεν είναι μετάφραση από τα αγγλικά, ούτε συμβαίνει λόγω  προκατάληψης σε μια προσπάθεια να κάνει ένας αγράμματος τον ερμηνευτή σε πράγματα που δεν καταλαβαίνει. Είναι μια λογική σειρά πραγμάτων.

Μόνο ένας μπέμπης μπορεί να πιστεύει ότι το αμάξι υπήρχε σαν αμάξι από τότε που το σκεφτόταν!

Ματθ.ιγ:13 Διά τούτο λαλώ προς αυτούς διά παραβολών, διότι βλέποντες δεν βλέπουσι και ακούοντες δεν ακούουσιν ουδέ νοούσι.